Названо найшкідливіший сир - не їжте його багато!

Сир вважається дуже корисним продуктом, який багато людей вживають щоденно. Але варто пам'ятати, що у світі є дуже багато видів сиру. Деякі з них можуть бути шкідливими, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість про найшкідливіший сир. Якщо ви не хочете наразити свій організм на небезпеку – їсти такий продукт не варто.

З таким сиром дуже зручно робити бутерброди, а також класти у різноманітні солоні та солодкі начинки. Мова йде про продукт, який пройшов багато етапів обробки, а саме, плавлений та крем-сир.

В чому шкода плавленого сиру та крем-сиру

Вся справа у великій кількості натрію, який міститься в зазначених видах сиру. Така речовина може сприяти розвитку серцево-судинних захворювань, а також гіпертонію. Якщо порівнювати плавлений сир та, наприклад, пармезан – перший помітно дешевший. Тому, скоріше за все, виготовлений він не з дуже якісних та натуральних компонентів.

Який сир краще вживати

Досить корисним сиром є рікота. Такий продукт чудово засвоюється організмом, через вміст сироваткового концентрованого протеїну. В такому види білку є багато корисних амінокислот. для здорового харчування, та підтримки оптимальної ваги – це те, що треба. Серед твердих сирів також є корисні – це гауда і пармезан. Вирізняються вмістом амінокислот та кальцію.

ТОП-5 фраз, які ніколи не варто казати дітям, якщо ви хочете, щоб вони вас слухались

неділя, 29 червень 2025, 18:35

Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...

Не кава! Названо напій, який категорично не можна пити вранці - стане ударом по організму

неділя, 29 червень 2025, 17:30

Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...