
Сир вважається дуже корисним продуктом, який багато людей вживають щоденно. Але варто пам'ятати, що у світі є дуже багато видів сиру. Деякі з них можуть бути шкідливими, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість про найшкідливіший сир. Якщо ви не хочете наразити свій організм на небезпеку – їсти такий продукт не варто.
З таким сиром дуже зручно робити бутерброди, а також класти у різноманітні солоні та солодкі начинки. Мова йде про продукт, який пройшов багато етапів обробки, а саме, плавлений та крем-сир.
В чому шкода плавленого сиру та крем-сиру
Вся справа у великій кількості натрію, який міститься в зазначених видах сиру. Така речовина може сприяти розвитку серцево-судинних захворювань, а також гіпертонію. Якщо порівнювати плавлений сир та, наприклад, пармезан – перший помітно дешевший. Тому, скоріше за все, виготовлений він не з дуже якісних та натуральних компонентів.
Який сир краще вживати
Досить корисним сиром є рікота. Такий продукт чудово засвоюється організмом, через вміст сироваткового концентрованого протеїну. В такому види білку є багато корисних амінокислот. для здорового харчування, та підтримки оптимальної ваги – це те, що треба. Серед твердих сирів також є корисні – це гауда і пармезан. Вирізняються вмістом амінокислот та кальцію.
Здебільшого господині користуються сучасними пательнями з антипригарним покриттям, втім час робить свою справу - виникнення подряпин при приготуванні чи неправильне чищення призводить до пошкоджень. А там, де є подряпини, починає накопичуватися забрудн...
Насіння гарбуза - справжній скарб природи, про користь якого знають небагато. Вчені підтверджують, що вони допомагають знизити рівень холестерину, захищають серцево-судинну систему, мають протизапальні та антиоксидантні властивості, а також підтримують...