Сир вважається дуже корисним продуктом, який багато людей вживають щоденно. Але варто пам'ятати, що у світі є дуже багато видів сиру. Деякі з них можуть бути шкідливими, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість про найшкідливіший сир. Якщо ви не хочете наразити свій організм на небезпеку – їсти такий продукт не варто.
З таким сиром дуже зручно робити бутерброди, а також класти у різноманітні солоні та солодкі начинки. Мова йде про продукт, який пройшов багато етапів обробки, а саме, плавлений та крем-сир.
В чому шкода плавленого сиру та крем-сиру
Вся справа у великій кількості натрію, який міститься в зазначених видах сиру. Така речовина може сприяти розвитку серцево-судинних захворювань, а також гіпертонію. Якщо порівнювати плавлений сир та, наприклад, пармезан – перший помітно дешевший. Тому, скоріше за все, виготовлений він не з дуже якісних та натуральних компонентів.
Який сир краще вживати
Досить корисним сиром є рікота. Такий продукт чудово засвоюється організмом, через вміст сироваткового концентрованого протеїну. В такому види білку є багато корисних амінокислот. для здорового харчування, та підтримки оптимальної ваги – це те, що треба. Серед твердих сирів також є корисні – це гауда і пармезан. Вирізняються вмістом амінокислот та кальцію.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...