Названо перехідний вік, коли дитина остаточно стає дорослою: Вчені прийшли до спільного рішення

Відомо, що за українським законодавством, людина вважається повнолітньою після досягнення нею 18 річного віку, передають Патріоти України. Це дає право приймати рішення і в повній мірі відповідати за власні вчинки. Але чи дійсно, у 18 років людина полишає дитинство?

Існує відомий жарт, що перші 40 років дитинства для чоловіка – найважчі, і варто зауважити частка правди в цьому є. Вчені провели маштабні дослідження прийшовши до спільного рішення – це 30 років. Це та початкова крапка відриву, коли дитинство перетікає у доросле, зважене життя.

Звичайно момент дорослішання – індивідуальний для кожної людини, але у більшості випадків у 18 річному віці мозок ще продовжує свій розвиток. Професор Пітер Джонс стверджує, що це чітко видно в судовій системі. Відмінності між 19-ти річним злочинцем і тим, кому далеко за 30. Тому якщо вам 20 – 25 років і в душі відчуваєте себе дитиною, тепер цьому є наукове пояснення.

Запобігайте основних помилок: Як правильно пити каву вранці щоб не товстіти

субота, 5 жовтень 2024, 23:10

Без чашки кави у більшості людей вранці нічого не виходить і все буквально валиться з рук. Але будьте обережні, оскільки деякі нюанси в приготуванні кави можуть нашкодити вашій талії. . Кава — чудовий спосіб почати день більш сконцентровано і зібрано....

Варто включити в раціон! ТОП-4 продукти, які корисні для вашого серця

субота, 5 жовтень 2024, 19:05

ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...