Картопля - це дуже корисний і бюджетний продукт, у якому дуже багато корисних речовин, а ще він низькокалорійний - 75 калорій на 100 г продукту. Варто зазначити, що готувати її можна по-різному: варити, робити пюре, запікати в духовці з овочами, м'ясом, робити печеню та варити супи, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, з чим не можна поєднувати картоплю, щоб не нашкодити організму.
З помідорами
Помідори – дуже корисний продукт для приготування смачних салатів, закусок та пікантних соусів. Вони поєднуються практично з усіма овочами, крім крохмальних. Фахівці радять не їсти помідори з картоплею, оскільки це поєднання може спровокувати розлад травлення, а також ускладнити процес засвоєння поживних речовин.
Ще важливо зазначити, що картоплю краще не смажити, адже після смаження овоч втрачає практично всі свої корисні властивості, а також він готується у великій кількості рослинної олії, яка за високих температур стає небезпечною для організму.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...