Картопля - це дуже корисний і бюджетний продукт, у якому дуже багато корисних речовин, а ще він низькокалорійний - 75 калорій на 100 г продукту. Варто зазначити, що готувати її можна по-різному: варити, робити пюре, запікати в духовці з овочами, м'ясом, робити печеню та варити супи, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, з чим не можна поєднувати картоплю, щоб не нашкодити організму.
З помідорами
Помідори – дуже корисний продукт для приготування смачних салатів, закусок та пікантних соусів. Вони поєднуються практично з усіма овочами, крім крохмальних. Фахівці радять не їсти помідори з картоплею, оскільки це поєднання може спровокувати розлад травлення, а також ускладнити процес засвоєння поживних речовин.
Ще важливо зазначити, що картоплю краще не смажити, адже після смаження овоч втрачає практично всі свої корисні властивості, а також він готується у великій кількості рослинної олії, яка за високих температур стає небезпечною для організму.
Антипригарні сковорідки стали незамінними помічниками на кухні завдяки своїй здатності запобігати пригоранню їжі та легкому очищенню. Проте не всі продукти підходять для приготування на такому посуді. Неправильне використання може не лише зіпсувати пок...
У спеку найкраще охолоджують не просто холодні напої, а ті, які допомагають організму ефективно регулювати температуру й утримувати водно-сольовий баланс. Ось список найкращих, передають Патріоти України. Температура напою має бути помірно холодною (не...