Картопля - це дуже корисний і бюджетний продукт, у якому дуже багато корисних речовин, а ще він низькокалорійний - 75 калорій на 100 г продукту. Варто зазначити, що готувати її можна по-різному: варити, робити пюре, запікати в духовці з овочами, м'ясом, робити печеню та варити супи, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, з чим не можна поєднувати картоплю, щоб не нашкодити організму.
З помідорами
Помідори – дуже корисний продукт для приготування смачних салатів, закусок та пікантних соусів. Вони поєднуються практично з усіма овочами, крім крохмальних. Фахівці радять не їсти помідори з картоплею, оскільки це поєднання може спровокувати розлад травлення, а також ускладнити процес засвоєння поживних речовин.
Ще важливо зазначити, що картоплю краще не смажити, адже після смаження овоч втрачає практично всі свої корисні властивості, а також він готується у великій кількості рослинної олії, яка за високих температур стає небезпечною для організму.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...