Названо продукт, який категорично не можна їсти з картоплею - це небезпечно для організму

Картопля - це дуже корисний і бюджетний продукт, у якому дуже багато корисних речовин, а ще він низькокалорійний - 75 калорій на 100 г продукту. Варто зазначити, що готувати її можна по-різному: варити, робити пюре, запікати в духовці з овочами, м'ясом, робити печеню та варити супи, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, з чим не можна поєднувати картоплю, щоб не нашкодити організму.

З помідорами

Помідори – дуже корисний продукт для приготування смачних салатів, закусок та пікантних соусів. Вони поєднуються практично з усіма овочами, крім крохмальних. Фахівці радять не їсти помідори з картоплею, оскільки це поєднання може спровокувати розлад травлення, а також ускладнити процес засвоєння поживних речовин.

Ще важливо зазначити, що картоплю краще не смажити, адже після смаження овоч втрачає практично всі свої корисні властивості, а також він готується у великій кількості рослинної олії, яка за високих температур стає небезпечною для організму.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...