Краше забудьте про це! Названо продукт, з яким категорично не можна поєднувати картоплю

Картопля - один з найпопулярніших і найкорисніших продуктів. Вона смачна та дешева і є четвертою за значимістю продовольчою культурою в світі. І хоча цей продукт дуже корисний, іноді його вживання може привести до проблем зі шлунком, передають Патріоти України.

У чому користь картоплі

Картопля багата на крохмаль і білок, які покращують травлення. Цей крохмалистий овоч з сімейства пасльонових запобігає запорам, а також допомагає в профілактиці високого кров'яного тиску( гіпертонії), оскільки містить калій. Крім того картопля сприяє виведенню з організму токсинів. Для жінок картопля особливо корисна завдяки наявності клітковини - вона допомагає підтримувати красу та молодість.

З чим не можна їсти картоплю

Картоплю можна їсти вареною, тушкованою або смаженою. Якщо ви виберете останній варіант, то варто врахувати, що попри корисні властивості, смажену картоплюв жодному разі не можна поєднувати з помідорами. Це може ускладнити процес засвоєння поживних речовин, а також спровокувати розлад травлення.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...