Картопля - один з найпопулярніших і найкорисніших продуктів. Вона смачна та дешева і є четвертою за значимістю продовольчою культурою в світі. І хоча цей продукт дуже корисний, іноді його вживання може привести до проблем зі шлунком, передають Патріоти України.
Картопля багата на крохмаль і білок, які покращують травлення. Цей крохмалистий овоч з сімейства пасльонових запобігає запорам, а також допомагає в профілактиці високого кров'яного тиску( гіпертонії), оскільки містить калій. Крім того картопля сприяє виведенню з організму токсинів. Для жінок картопля особливо корисна завдяки наявності клітковини - вона допомагає підтримувати красу та молодість.
Картоплю можна їсти вареною, тушкованою або смаженою. Якщо ви виберете останній варіант, то варто врахувати, що попри корисні властивості, смажену картоплюв жодному разі не можна поєднувати з помідорами. Це може ускладнити процес засвоєння поживних речовин, а також спровокувати розлад травлення.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...