Картопля - один з найпопулярніших і найкорисніших продуктів. Вона смачна та дешева і є четвертою за значимістю продовольчою культурою в світі. І хоча цей продукт дуже корисний, іноді його вживання може привести до проблем зі шлунком, передають Патріоти України.
Картопля багата на крохмаль і білок, які покращують травлення. Цей крохмалистий овоч з сімейства пасльонових запобігає запорам, а також допомагає в профілактиці високого кров'яного тиску( гіпертонії), оскільки містить калій. Крім того картопля сприяє виведенню з організму токсинів. Для жінок картопля особливо корисна завдяки наявності клітковини - вона допомагає підтримувати красу та молодість.
Картоплю можна їсти вареною, тушкованою або смаженою. Якщо ви виберете останній варіант, то варто врахувати, що попри корисні властивості, смажену картоплюв жодному разі не можна поєднувати з помідорами. Це може ускладнити процес засвоєння поживних речовин, а також спровокувати розлад травлення.
Огірки невибагливі, швидко ростуть і дарують щедрий урожай за умови правильного догляду. Та є одна помилка, яку навіть досвідчені городники припускають занадто часто: неправильна відстань між рослинами, передають Патріоти України. Саме це часто стає пр...
Православна церква України 15 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Пахомія Великого і преподобного Ісаї Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують київських князів Бориса і Гліба. Наші предки 15 травня старанно прац...