Багато хто любить розпочинати день із простих, але смачних страв: омлет, каша, млинці, сирники. Завдяки секретному інгредієнту сирники виходять ніжними, апетитними та дуже смачними, передають Патріоти України.
Складові:
Секрет полягає в тому, що замість пшеничного борошна кулінари використовують рисове. Усі інгредієнти перемішують до однорідності, формують сирники та відправляють на прогріту сковороду з вершковим маслом.
Обсмажують сирники з кожного боку по 3 хвилини. Любителі пропеченішої страви з сиру накривають сковороду кришкою під час смаження.
Є сотні рецептів сирників, тому прихильники певного варіанта приготування страви вважають його найправильнішим. Подають сирники до кави або чаю, з варенням або згущеним молоком, медом або сметаною.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...