Названо три відомих продукти, які можуть зіпсувати фарш

Ніхто не буде сперечатися, що в кожної господині є власний рецепт ідеальних котлет. Хтось додає розмочений хліб у молоці або воді, інші вважають, що цибуля в фарші зайва. Часто можна почути про кулінарну боротьбу за соковитість котлет. Так, в цій улюбленій багатьма страві є певні нюанси.

Подробиці

Кулінари та шеф-кухарі сходяться в думці, що є певні категорії продуктів, які здатні зіпсувати смак котлет. І на першому місці батон та молоко, про які ми вже згадували. Ці інгредієнти додають з метою надання фаршу соковитості. Проте не всі знають, що молоко може зробити м’ясо жорстким на смак. Така в них взаємодія. Саме тому рекомендується батон замочувати в воді.

Ви теж додаєте яйце до котлет? Так робить більшість. Хоча б раз спробуйте не додавати його до фаршу. Подивіться на ефект. Котлети без яйця стануть більш м’які та повітряні. Часник досить специфічний. Не завжди він добре грає роль прянощі у фарші. Досвідчені кулінари радять не класти його. Без нього котлети не стануть гіршими, навпаки, не буде ризику їх зіпсувати.

Варто включити в раціон! ТОП-4 продукти, які корисні для вашого серця

субота, 5 жовтень 2024, 19:05

ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...

Не робіть помилок! Чому картопляне пюре стало сірого кольору та з грудочками

субота, 5 жовтень 2024, 12:13

Зварити картоплю та потовкти її - простий рецепт пюре. Насправді, все дещо складніше. Улюблене пюре може не сподобатися, бо воно стало сірим, з грудочками та навіть сухим. Потрібно виправити помилку, яку багато людей допускають при приготуванні пюре. Н...