Рак грудей може бути спровокований щоденним вживанням молока, навіть в невеликих кількостях. Про це повідомили на сайті Національної медичної бібліотеки США, передають Патріоти України.
Національний інститут раку і Всесвітній фонд досліджень раку Великобританії провели дослідження, в результаті якого з'ясувалося, що коров'яче молоко може викликати онкологічні захворювання у жінок. Соєві аналоги на розвиток раку не впливали.
У дослідженні взяли участь близько 50 тисяч здорових жінок в США протягом восьми років. 50% жінок дотримувалася вегетаріанської дієти і перейшла на соєве молоко, інші ж продовжували їсти продукти тваринного походження, в тому числі й коров'яче молоко.
У підсумку у 1057 учасниць з 50 тисяч дослідження розвинулися онкологічні захворювання грудей. Вчені повідомили, що щоденне вживання коров'ячого молока, нехай навіть в невеликих кількостях, збільшує ризики розвитку раку грудей відразу на 80%.
Вживання в їжу цього продукту може бути пов'язано з природними стимуляторами, які є в молоці і які провокують ріст і поділ клітин. Стимулятори здатні підвищити інсуліноподібний фактор росту, який також сильно впливає на розвиток раку грудей.
Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження п...
Їжа впливає на роботу мозку, підтримуючи або погіршуючи пам’ять та когнітивні функції. Зокрема, додавання до раціону ягід журавлини може сприяти збереженню гостроти розуму та підтримки мозку у зрілому віці, передають Патріоти України. Про це свідчить д...