Назву якої квітки ви побачили першою?.. Цей тест розповість про вас багато цікавого!

Згідно з емоційною психологією, перша назва квітки, яку ви побачите в цьому прямокутнику, може відображати безліч аспектів вашого життя і особистості. Давайте дізнаємося, що цей тест розповість про вас, передають Патріоти України.

Результати:

1. Амариліс

Вам подобається перебувати в колі своїх друзів, так само як і їм з вами. Ви сяюча, енергійна особистість. Ви любите дивувати оточуючих людей несподіваними проявами любові і турботи. Ви просто любите життя і намагаєтеся передати це почуття всім оточуючим.

2. Лілія

Ви оптиміст! Ви з задоволенням приймаєте щось нове в своє життя. Зміни вас не лякають. Навпаки, вони наповнюють вас ентузіазмом! Ви досить рідко озирається назад, тому що знаєте, що минуле не можна повернути… І це зовсім не обов’язково. Тому що ви знаєте, що треба жити сьогоднішнім днем!

3. Троянда

Ви ніжна і чутлива людина. Ви володієте здатністю ставити себе на місце інших людей. Іноді, коли це необхідно, ви використовуєте свої шипи. Ось чому у вас не так багато друзів, але ті, що є – справжні! Це ті люди, які зуміли торкнутися вашого серця!

4. Гладіолус

Ви виняткова людина, яка не схожа на інших! Ви не приймаєте до уваги правила, за якими живуть інші люди. Ви створюєте свої правила і живете за ним. Ви не намагаєтеся «вписатися» в маси і не намагаєтеся втекти від своєї сутності. Вам комфортно в суспільстві людей, які, як і ви, не бояться бути собою.

5. Тюльпан

Ви вірите в добрий початок людей, ви вірите в силу прощення. Ви бачите потенціал людини, навіть коли вона сама цього не бачить. І ви робите все, щоб допомогти людині розкрити свої таланти. У вас велике серце, покликане любити.

6. Орхідея

Ви терплячі й рішучі. Не впадайте у відчай і не здавайтеся! Коли інші в чомусь бачать проблему, яка їх бентежить, ви в цьому бачите виклик, який мотивує вас! Ви сильні, і ваші сили служать джерелом сили для ваших оточуючих.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...