Для найсмачнішого омлету потрібні всього два інгредієнти: яйця та молоко. Однак, навіть якщо другого компоненту немає - не біда. Існує ціла низка продуктів, які можуть його замінити, передають Патріоти України
Переліком таких продуктів поділились на pixelinform. Ними можна легко замінити молоко під час приготування омлету
Така заміна непогано працює. Омлет з водою не буде мати молочної ніжності, однак текстуру збереже. Смак яєць у такій страві залишається домінуючим, а консистенція виходить приємною та повітряною.
Багато гурманів цінять саме омлет з цим продуктом, і додають його замість молока навіть якщо молоко є вдома. Його смак як молочного продукту більш виражений, тому вершковий відтінок буде дуже яскравим.
Вершкове масло для омлету краще розтопити. Але є один важливий нюанс — під час додавання воно не повинно бути дуже гарячим, інакше яйця можуть згорнутися.
У цього кисломолочного продукту теж насичений смак, завдяки чому омлет виходить яскравим і цікавим. У такий омлет можна додати соди на кінчику ножа — сметана, як кислий продукт, погасить порошок, і омлет буде неймовірно пишним та повітряним.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...