Для найсмачнішого омлету потрібні всього два інгредієнти: яйця та молоко. Однак, навіть якщо другого компоненту немає - не біда. Існує ціла низка продуктів, які можуть його замінити, передають Патріоти України
Переліком таких продуктів поділились на pixelinform. Ними можна легко замінити молоко під час приготування омлету
Така заміна непогано працює. Омлет з водою не буде мати молочної ніжності, однак текстуру збереже. Смак яєць у такій страві залишається домінуючим, а консистенція виходить приємною та повітряною.
Багато гурманів цінять саме омлет з цим продуктом, і додають його замість молока навіть якщо молоко є вдома. Його смак як молочного продукту більш виражений, тому вершковий відтінок буде дуже яскравим.
Вершкове масло для омлету краще розтопити. Але є один важливий нюанс — під час додавання воно не повинно бути дуже гарячим, інакше яйця можуть згорнутися.
У цього кисломолочного продукту теж насичений смак, завдяки чому омлет виходить яскравим і цікавим. У такий омлет можна додати соди на кінчику ножа — сметана, як кислий продукт, погасить порошок, і омлет буде неймовірно пишним та повітряним.
Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...
Дачники, які вирощують на своїх ділянках овочі, ягоди та фрукти, знають про небезпечні для майбутнього врожаю захворювання культур, в першу чергу грибкові. Виникненню захворювань, зокрема, сприяє зайва волога, як це буває, наприклад із полуницею, на як...