
Багаторазові спроби зварити розсипчастий рис у багатьох людей завершуються утворенням одного суцільного кому з крупи. Продукт містить багато клейковини, тому просто відварити його в пропорції 1:2 не вийде. Найкращим рішенням в цій справі буде скористатись декількома простими лайфхаками, передають Патріоти України.
Ідеальною технологією приготування розсипчастого і соковитого рису поділився кулінар Олександр Огороднік (o_gorodnik) Instagram. Чоловік зауважує, що одна з найчастіших помилок – це замочувати рис в холодній воді.
Що робить рис розсипчастим:
1. Засипати крупу потрібно в ледь киплячу воду.
2. Обов'язково воду потрібно солити – це найважливіше.
3. Після того, як ви злили воду, додайте оливкову олію.
Інгредієнти:вода – 1.5 л
Спосіб приготування:
1. Воду вилити в каструлю.
2. Додати сіль.
3. Додати лаврове листя та корицю.
4. Довести воду до кипіння.
5. Висипати рис в киплячу воду.
6. Проварити 10 хвилин і перемішати.
7. Зменшити вогонь, щоб рис не дуже кипів.
8. Злити воду через сито.
9. Додати в рис оливкову олію.
10. Можна використовувати як гарнір або додавати в начинки.
З настанням холодів для водіїв стає актуальним питання правильного прогрівання двигуна. Фахівці попереджають: ігнорувати цей процес небезпечно, оскільки від нього залежить термін служби двигуна та трансмісії. Про це пише UA.Motors, передають Патріоти У...
Підвіконня вважається енергетичним кордоном між внутрішнім світом дому та зовнішнім. Згідно з народними прикметами, предмети, розташовані на ньому, можуть або залучати добробут, або, навпаки, блокувати його, провокуючи фінансові проблеми, сварки та зан...