
Багаторазові спроби зварити розсипчастий рис у багатьох людей завершуються утворенням одного суцільного кому з крупи. Продукт містить багато клейковини, тому просто відварити його в пропорції 1:2 не вийде. Найкращим рішенням в цій справі буде скористатись декількома простими лайфхаками, передають Патріоти України.
Ідеальною технологією приготування розсипчастого і соковитого рису поділився кулінар Олександр Огороднік (o_gorodnik) Instagram. Чоловік зауважує, що одна з найчастіших помилок – це замочувати рис в холодній воді.
Що робить рис розсипчастим:
1. Засипати крупу потрібно в ледь киплячу воду.
2. Обов'язково воду потрібно солити – це найважливіше.
3. Після того, як ви злили воду, додайте оливкову олію.
Інгредієнти:вода – 1.5 л
Спосіб приготування:
1. Воду вилити в каструлю.
2. Додати сіль.
3. Додати лаврове листя та корицю.
4. Довести воду до кипіння.
5. Висипати рис в киплячу воду.
6. Проварити 10 хвилин і перемішати.
7. Зменшити вогонь, щоб рис не дуже кипів.
8. Злити воду через сито.
9. Додати в рис оливкову олію.
10. Можна використовувати як гарнір або додавати в начинки.
Природа - це не просто місце, де ми живемо, це наше дзеркало. Квіти, які нас приваблюють, і цифри, які зворушують, не випадкові. Вони пов'язують нас з невидимими силами, що створюють баланс між тілом, розумом і душею, передають Патріоти України. Астрол...
Горіх пекан визнано ключовим для підтримки здоров'я серця, передають Патріоти України з посиланням на Nutrients. Мета-аналіз 52 досліджень, проведений науковцями Іллінойського технологічного інституту та опублікований у журналі Nutrients, підтвердив, ...