Не дайте себе обдурити! Як розпізнати підроблене вершкове масло

Вершкове масло багато людей використовують щодня. Такий продукт є незамінним у приготуванні бутербродів, каші, різноманітних видів тіста. Але, перш за все, масло має бути якісним, передають Патріоти України.

Через те, що розпізнати це "на око" складно, багато виробників продають підробку під виглядом якісного продукту. Редакція FoodOboz розповість, які ознаки неякісного масла. За ними ви зможете розпізнати підробку. Як визначити, що масло неякісне, ще у магазині

1. Якщо ви шукаєте якісний та безпечний продукт, слідкуйте за тим, щоб на пакуванні була позначна саме "масло вершкове або селянське". Якщо ж присутній напис "молочний продукт" – купувати його не варто.

2. Компоненти натурального вершкового масла – це молоко та вершкова сировина. Наявність інших інгредієнтів може свідчити про підробку.

3. Така банальна річ, як термін придатності, також може вберегти вас від покупки зіпсованого продукту. Якщо масло справжнє – його термін придатності має бути не довший трьох місяців.

Як перевірити якість масла в домашніх умовах

Якщо ви все ж придбали продукт, але вагаєтесь. чи дійсно можна його їсти, є декілька способів перевірки.

1. Покладіть невеликий шматочок продукту в гарячу воду. Якщо масло повністю не розчиняється – це підробка.

2.Також масло можна просто заморозити. В ідеалі, воно має задубіти. Ідеально заморожене масло свідчить про те, що там немає рослинних жирів. Зверніть увагу також на те, як продукт нарізається. Якщо це рівні гладкі шматочки – перед вами фальсифікат. Якісне заморожене масло має кришитися.

3. Для перевірки спробуйте прогріти масло на сковорідці. Якщо продукт справжній – про це буде свідчити виражений молочний аромат і утворення піни.

Ви будете здивовані! Що улюблений жанр фільмів може розповісти про ваш мозок - дослідження

субота, 28 вересень 2024, 22:10

Учені встановили, що вибір жанру фільмів пов'язаний із тим, як мозок обробляє емоції. Про це пише доктор філософії, експерт із сенсорних досліджень у Ньюфаундленді Ейнслі Хоторн у своєму матеріалі для видання Psychology Today із посиланням на нещодавнє...

Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

субота, 28 вересень 2024, 19:00

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України. Але, купувати їх у великій кількості неможливо,...