Не дієта? Лікар назвав три основні правила довголіття

Організму корисні "невеликі стреси".

Доктор медицини Френк Ліпман, якого вважають новатором у функціональній медицині, поділився своєю концепцію довголіття. Учений дав три поради, які допоможуть зберегти здоров'я і продовжити життя, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

В першу чергу, важливо займатися фізичними вправами. Вправи слід робити правильно і безпечно. Навантаження на тіло потрібно розподіляти таким чином, щоб вони мали ефект, але при цьому не травмували.

По-друге, організму корисні "невеликі стреси". Це можуть бути перепади високих і низьких температур (парилка і крижана вода), голодування, високоінтенсивні тренування. За словами Ліпмана, такі способи збільшать тривалість життя.

По-третє, медик радить не сприймати проблеми занадто всерйоз і насолоджуватися життям. Затяжні стреси сприяють розвитку багатьох захворювань, в тому числі, онкологічних.

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...