Випити чашечку ароматного чаю - це звична для багатьох рутина. Напій, загалом, не шкідливий для здоров’я. Однак, багато що залежить від способу приготування та додаткових інгредієнтів, які ви можете додавати у чай, передають Патріоти України.
РедакціяFoodOboz зібрала інформацію та розповість, як не можна заварювати чай і чим він може зашкодити організму.
Що буде, якщо часто пити чай?
Всім відомо, що не лише кава, але й чай містить у своєму складі кофеїн, який дарує неабиякий заряд бадьорості та енергії. Проте, надмірне вживання цього напою може спричинитися здуття живота та інші розлади травлення. Вживаючи його після обіду, ви ризикуєте отримати безсоння.
Що не можна додавати у чай?
Рафінований цукор. По-перше, чай з цукром здатен швидко викликати залежність. По-друге, провокує підвищення холестерину у крові.
Молоко. Окрім того, що таке поєднання також підвищує рівень холестерину у крові, але й здатне призвести до інших проблем: діабету, захворювань печінки та навіть збільшити ризик раку шлунка.
Для того, щоб не зашкодити собі, фахівці радять пити чай з різноманітними додатками у міру, або краще взагалі відмовитися від таких поєднань. За альтернативу цілком підійдуть різні трав’яні чаї, які багаті антиоксидантами та запобігають різноманітним захворюванням.
У холодну пору року лобове скло автомобіля швидко покривається льодом, а двірники примерзають. Уникнути цього допоможе простий спосіб, для якого не потрібні спеціальні засоби – лише речі, які є майже в кожному домі. Про це повідомило видання The Sun, п...
Чай у радянській родині був не лише напоєм, а й цілим ритуалом. Ще з 1920-х років, коли в країні був введений сухий закон і алкоголь став недоступним, чаювання стало популярною альтернативою. Радянське суспільство привчилося до ароматного чаю, і навіть...