
Випити чашечку ароматного чаю - це звична для багатьох рутина. Напій, загалом, не шкідливий для здоров’я. Однак, багато що залежить від способу приготування та додаткових інгредієнтів, які ви можете додавати у чай, передають Патріоти України.
РедакціяFoodOboz зібрала інформацію та розповість, як не можна заварювати чай і чим він може зашкодити організму.
Що буде, якщо часто пити чай?
Всім відомо, що не лише кава, але й чай містить у своєму складі кофеїн, який дарує неабиякий заряд бадьорості та енергії. Проте, надмірне вживання цього напою може спричинитися здуття живота та інші розлади травлення. Вживаючи його після обіду, ви ризикуєте отримати безсоння.
Що не можна додавати у чай?
Рафінований цукор. По-перше, чай з цукром здатен швидко викликати залежність. По-друге, провокує підвищення холестерину у крові.
Молоко. Окрім того, що таке поєднання також підвищує рівень холестерину у крові, але й здатне призвести до інших проблем: діабету, захворювань печінки та навіть збільшити ризик раку шлунка.
Для того, щоб не зашкодити собі, фахівці радять пити чай з різноманітними додатками у міру, або краще взагалі відмовитися від таких поєднань. За альтернативу цілком підійдуть різні трав’яні чаї, які багаті антиоксидантами та запобігають різноманітним захворюванням.
Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...
Зберігання вина у вертикальному положенні може значно знизити його якість, навіть якщо ви плануєте пити його відносно скоро, передають Патріоти України. За словами Роуленда Кінга, спеціаліста зі зберігання та директора Quality Bottles, коли пляшка довг...