Не додавайте це у чай! Як не можна заварювати напій, щоб не зашкодити організму

Випити чашечку ароматного чаю - це звична для багатьох рутина. Напій, загалом, не шкідливий для здоров’я. Однак, багато що залежить від способу приготування та додаткових інгредієнтів, які ви можете додавати у чай, передають Патріоти України.

РедакціяFoodOboz зібрала інформацію та розповість, як не можна заварювати чай і чим він може зашкодити організму.

Що буде, якщо часто пити чай?

Всім відомо, що не лише кава, але й чай містить у своєму складі кофеїн, який дарує неабиякий заряд бадьорості та енергії. Проте, надмірне вживання цього напою може спричинитися здуття живота та інші розлади травлення. Вживаючи його після обіду, ви ризикуєте отримати безсоння.

Що не можна додавати у чай?

Рафінований цукор. По-перше, чай з цукром здатен швидко викликати залежність. По-друге, провокує підвищення холестерину у крові.

Молоко. Окрім того, що таке поєднання також підвищує рівень холестерину у крові, але й здатне призвести до інших проблем: діабету, захворювань печінки та навіть збільшити ризик раку шлунка.

Для того, щоб не зашкодити собі, фахівці радять пити чай з різноманітними додатками у міру, або краще взагалі відмовитися від таких поєднань. За альтернативу цілком підійдуть різні трав’яні чаї, які багаті антиоксидантами та запобігають різноманітним захворюванням.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...