Не допускайте помилок! Які речі категорично заборонено прати в машинці

У пральній машині зараз почали прати не лише одяг, а й деякі види взуття, наприклад, кросівки. Але є речі, які категорично заборонено прати в машинці - вони можуть пошкодитися або знизити ефективність техніки. Так, про це розповів генеральний директор популярної в Європі служби пральної та хімчистки Laundryheap Деян Димитров, зазначають Патріоти України.

Що заборонено прати з машинці?

Бюстгальтер

Під час прання в машинці можуть пошкодитися кісточки і сам барабан. Також застібки можуть застрягти в стінках пральної машинки. До того ж бюстгальтер може розтягнутися під час прання.

Краватка

Такі речі зроблені з делікатних тканин - шовку або вовни. Тому вони можуть сісти, втратити форму або просто забруднити інший одяг. Тому краватки варто прати вручну.

Речі з прикрасами

Різні паєтки, гудзики або блискавки слід прати дуже обережно. Спеціаліст каже, що такий одяг може застрягти під час прання серед іншого одягу. Експерт рекомендує видаляти бруд або плями з цього матеріалу губкою, або ж звернутися за допомогою до спеціальної служби.

Вироби з шовку

Майже всі шовкові речі вимагають хімчистки. Все тому, що високі температури і цикли віджиму можуть їх зіпсувати. Крім того, барвники кольорового шовку часто можуть потрапити на інші тканини. Також експерт радить використовувати для домашнього прання таких речей миючий засіб.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...