Не доведеться навіть терти! Швидкий і ефективний спосіб відмити решітки для духовки

Решітки духовки швидко покриваються жиром. Запечений бруд відмити надзвичайно важко, не допомагають навіть дорогі засоби, передають Патріоти України.

Але кілька лайфхаків допоможуть впоратися із завданням із мінімальними зусиллями та без застосування агресивних хімічних речовин. Деталі розповіло видання Express.

На сторінці у Facebook "Поради щодо прибирання місіс Хінч" порадили використати таблетки для посудомийної машини. Вони складаються з концентрованого мийного засобу і можуть знищити стійкий жир на решітках духовки.

Цей лайфхак використовувала переможниця британського шоу "The Great British baking show" Ненсі Бертвісл.Слід взяти одну-дві таблетки для посудомийної машини, дві чашки соди та трохи мийного засобу.

Таблетки треба подрібнити та розчинити у теплій воді (не занадто гарячій), додати соду та мийний засіб. Далі решітки для духовки варто покласти у велику раковину або навіть ванну. Головне – дати суміші час, щоб подіяти. Краще залишити замочені у розчині решітки на ніч. Вони мають бути повністю покриті водою.

Наступного ранку вилийте воду, промийте решітки під краном або душем. Використайте губку, щоб видалити стійкі плями. Харчова сода є дуже ефективним інгредієнтом для чищення решіток духовки, оскільки вона розщеплює жир та плями.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...