Не фантастика! Британка схудла на 32 кілограми за рік і розкрила секрет успіху

Жителька села Хелсбі, графство Чешир, Велика Британія, що важила 102 кілограми, скинула 32 кілограми за рік завдяки любові до салатів, підрахунку калорій і регулярним прогулянкам з собаками. Секрет свого успіху вона розкрила виданню Manchester Evening News, передають Патріоти України.

Кей Уоррен страждала від серйозних проблем зі здоров'ям. Крім ожиріння, у неї була кардіоміопатія — хвороба серцевого м'яза, при якій стінки камер серця стають розтягнутими, потовщеними або жорсткими. Крім того, їй загрожував діабет. Жінка розуміла, що повинна позбутися зайвої ваги, інакше стан її здоров'я продовжив би погіршуватися.

Друг запропонував Уоррен записатися в групу для охочих схуднути. Жінка почала підраховувати калорії та регулярно ходити на прогулянки зі своїми собаками. Але головним кроком до успіху став той факт, що Уоррен захопилася салатами, до яких почала додавати різні інгредієнти. Британка наголосила, що до салатів можна додавати будь-які улюблені продукти, головне — обмежувати їхню кількість.

Раніше Уоррен не снідала, а на обід вона з'їдала сендвіч, закуски, шоколад чи печиво і запивала все це чаєм. На вечерю вона вибирала здорову їжу, але вживала її великими порціями. Тепер жінка снідає вівсянкою, обідає салатом та низькокалорійними закусками, а на вечерю з'їдає суп та інші овочеві страви. Зміна способу життя допомогла Уоррен покращити фізичний стан, здоров'я та настрій. "Тепер, коли я бачу пагорб, я підіймаюсь на нього, а раніше обійшла б його стороною", - стверджує вона.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...