Картопляне пюре - це універсальний гарнір до котлет та відбивних. Страва досить буденна, але далеко не у всіх вона виходить ідеальною. Все через ряд банальних помилок, передають Патріоти України.
Тому редакція FoodOboz розповість, як правильно готувати пюре з картоплі. Щоб страва вийшла ідеальною – не допускайте наступних помилок.
Не варіть брудну картоплю
Через те, що ви погано промиваєте картоплю, вона може мати земляний присмак після приготування. Спочатку потрібно добре промити від бруду саму шкірку. А потім вже очищену картоплю декілька разів сполоснути водою.
Не залишайте картоплю на довго у воді
Дуже часто буває, що після очищення картоплі на пюре просто кладуть овоч в холодну воду, а потім починають займатись приготуванням іншої страви. Але це неправильно. Таким чином ви вимиєте весь крохмаль і пюре вийде дуже водянистим.
Не збивайте картоплю в пюре блендером
Не дарма для приготування картоплі є спеціальний девайс – товкач. За допомогою цього пристрою в картоплі утворюється повітря і пюре виходить дуже ніжним та пухким. Блендер лише зіпсує картоплю.
Не додавайте масло в непотовчену картоплю
Спочатку потрібно потовкти картоплю в пюре, а потім вже додавати масло, молоко або вершки – саме це допоможе досягти ідеальної текстури та вдалого смаку.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...