Картопляне пюре - це універсальний гарнір до котлет та відбивних. Страва досить буденна, але далеко не у всіх вона виходить ідеальною. Все через ряд банальних помилок, передають Патріоти України.
Тому редакція FoodOboz розповість, як правильно готувати пюре з картоплі. Щоб страва вийшла ідеальною – не допускайте наступних помилок.
Не варіть брудну картоплю
Через те, що ви погано промиваєте картоплю, вона може мати земляний присмак після приготування. Спочатку потрібно добре промити від бруду саму шкірку. А потім вже очищену картоплю декілька разів сполоснути водою.
Не залишайте картоплю на довго у воді
Дуже часто буває, що після очищення картоплі на пюре просто кладуть овоч в холодну воду, а потім починають займатись приготуванням іншої страви. Але це неправильно. Таким чином ви вимиєте весь крохмаль і пюре вийде дуже водянистим.
Не збивайте картоплю в пюре блендером
Не дарма для приготування картоплі є спеціальний девайс – товкач. За допомогою цього пристрою в картоплі утворюється повітря і пюре виходить дуже ніжним та пухким. Блендер лише зіпсує картоплю.
Не додавайте масло в непотовчену картоплю
Спочатку потрібно потовкти картоплю в пюре, а потім вже додавати масло, молоко або вершки – саме це допоможе досягти ідеальної текстури та вдалого смаку.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...