Даремно багато хто уникає вживати в їжу сало, вважаючи його занадто калорійним і шкідливим для здоров'я. Насправді сало багате на вітаміни А, Е, Д і К. Крім того, в ньому міститься лецитин - речовина, що сприяє оздоровленню судин, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Поліненасичені жирні кислоти омега-3, які теж є в складі сала, допомагають запобігти виникненню запального процесу. Але й насичені жири, які не приносять користі організму, теж містяться в салі, тому важливо їсти його в невеликих кількостях — не більше, ніж 30-40 грамів на день.
При цьому необхідно розуміти, що калорійні продукти, до яких належить і сало, краще вживати в їжу в першій половині дня. Відмовтеся від звички перекусити бутербродом із салом протягом дня або з'їсти його на вечерю — це може призвести до появи зайвих кілограмів, та й загалом не потішить організм, якому доведеться переробляти важку їжу.
З настанням спекотних днів зростає і кількість жовтих плям на білому одязі - через піт, дезодоранти або навіть сонцезахисний крем. Ці забруднення можуть не зникати навіть після прання у гарячій воді. Але експерти з прибирання поділилися простим і недор...
Кімнатні рослини здатні не лише прикрашати інтер'єр, але й впливати на загальну атмосферу в домі. Деякі з них, як вважається, приносять в оселю гармонію та затишок, тоді як інші, згідно з народними прикметами, можуть стати джерелом негативної енергії, ...