
Даремно багато хто уникає вживати в їжу сало, вважаючи його занадто калорійним і шкідливим для здоров'я. Насправді сало багате на вітаміни А, Е, Д і К. Крім того, в ньому міститься лецитин - речовина, що сприяє оздоровленню судин, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Поліненасичені жирні кислоти омега-3, які теж є в складі сала, допомагають запобігти виникненню запального процесу. Але й насичені жири, які не приносять користі організму, теж містяться в салі, тому важливо їсти його в невеликих кількостях — не більше, ніж 30-40 грамів на день.
При цьому необхідно розуміти, що калорійні продукти, до яких належить і сало, краще вживати в їжу в першій половині дня. Відмовтеся від звички перекусити бутербродом із салом протягом дня або з'їсти його на вечерю — це може призвести до появи зайвих кілограмів, та й загалом не потішить організм, якому доведеться переробляти важку їжу.
Вiдомо, що правильно збалансований сніданок може стати ключем до запобігання раннього старіння мозку. Взагалі правильний вибір продуктів впливає на самопочуття та емоційний стан людини, дозволяє відчувати себе молодшими, передають Патріоти України. Щоб...
Попри стрімкий темп життя, японки зберігають витончені фігури й здоров’я до глибокої старості. У чому їхній секрет? Усе зводиться до одного інгредієнта - білка, і до особливого підходу до їжі, який уже став частиною культури, передають Патріоти України...