Даремно багато хто уникає вживати в їжу сало, вважаючи його занадто калорійним і шкідливим для здоров'я. Насправді сало багате на вітаміни А, Е, Д і К. Крім того, в ньому міститься лецитин - речовина, що сприяє оздоровленню судин, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Поліненасичені жирні кислоти омега-3, які теж є в складі сала, допомагають запобігти виникненню запального процесу. Але й насичені жири, які не приносять користі організму, теж містяться в салі, тому важливо їсти його в невеликих кількостях — не більше, ніж 30-40 грамів на день.
При цьому необхідно розуміти, що калорійні продукти, до яких належить і сало, краще вживати в їжу в першій половині дня. Відмовтеся від звички перекусити бутербродом із салом протягом дня або з'їсти його на вечерю — це може призвести до появи зайвих кілограмів, та й загалом не потішить організм, якому доведеться переробляти важку їжу.
Життя в Радянському Союзі було сповнене обмежень у всьому. В умовах дефіциту солодощів діти знаходили альтернативи. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.ua. Сьогодні ж такі смаколики здаються абсолютно дивними, передають Патріоти України. Недостиглі фрукти ...
Проблема засміченої раковини на кухні є досить поширеною, і часто вона виникає через те, що ми зливаємо туди заборонені речі. Деякі відходи можуть не лише забити труби, а й пошкодити обладнання та забруднити довкілля, інформує ТСН, передають Патріоти У...