Про лаврове листя є помилкова думка, що воно універсальна спеція. Не всі страви добре з ним поєднуються. Наприклад, це стосується супів. Є певні страви, в яких лаврове листя точно зайве.
В першу чергу потрібно зазначити, що ніяким чином неможливо буде врятувати молочний суп, якщо ви в нього додасте лаврове листя.
Не дуже пасує лаврове листя в овочевих супах. Смак дещо перебиває смак бульйону та овочів. Є ще версія, що в грибні та рибні супи не додають лаврове листя, але тут може бути варіативність. Залежить від складу продуктів, з якими готується суп. Якщо це вершковий, рибний, то краще без лаврового листя.
Найкраще лаврове листя підкреслює смак густого супу. В борщ добре додавати. А от в супи на основі курячого бульйону не треба. Лаврове листя перебиває смак та аромат ніжної курятини.
Сяюча, здорова шкіра - це не лише косметичний тренд, а й ознака гарного догляду зсередини та зовні. Але чому іноді, попри дорогий догляд і правильний макіяж, обличчя все одно виглядає тьмяним? Експерти назвали три поширені фактори, які можуть цьому зав...
Причина виникнення смердючого запаху проста - тепло та волога створюють ідеальне середовище для розмноження бактерій. На щастя, існують перевірені способи, які допоможуть освіжити кросівки та запобігти появі "аромату", який псує настрій, про це розпові...