Про лаврове листя є помилкова думка, що воно універсальна спеція. Не всі страви добре з ним поєднуються. Наприклад, це стосується супів. Є певні страви, в яких лаврове листя точно зайве.
В першу чергу потрібно зазначити, що ніяким чином неможливо буде врятувати молочний суп, якщо ви в нього додасте лаврове листя.
Не дуже пасує лаврове листя в овочевих супах. Смак дещо перебиває смак бульйону та овочів. Є ще версія, що в грибні та рибні супи не додають лаврове листя, але тут може бути варіативність. Залежить від складу продуктів, з якими готується суп. Якщо це вершковий, рибний, то краще без лаврового листя.
Найкраще лаврове листя підкреслює смак густого супу. В борщ добре додавати. А от в супи на основі курячого бульйону не треба. Лаврове листя перебиває смак та аромат ніжної курятини.
Стійкість — це фундаментальна якість, яка дозволяє нам рішуче протистояти життєвим викликам і негараздам. А ви справді витривалі, передають Патріоти України . Цей тест допоможе виявити рівень вашої стійкості за допомогою простої, але ефективної технік...
Ethereum — це не лише одна з найпопулярніших криптовалют, але й затребувана блокчейн-платформа. Завдяки криптовалютній біржі Binance можна дізнатися будь-який курс, і курс ефіра — не виключення. Binance надасть вам усі можливості для безпечного трейдин...