Не кладіть лаврове листя в ці страви, щоб їх не зіпсувати

Про лаврове листя є помилкова думка, що воно універсальна спеція. Не всі страви добре з ним поєднуються. Наприклад, це стосується супів. Є певні страви, в яких лаврове листя точно зайве.

Подробиці

В першу чергу потрібно зазначити, що ніяким чином неможливо буде врятувати молочний суп, якщо ви в нього додасте лаврове листя.

Не дуже пасує лаврове листя в овочевих супах. Смак дещо перебиває смак бульйону та овочів. Є ще версія, що в грибні та рибні супи не додають лаврове листя, але тут може бути варіативність. Залежить від складу продуктів, з якими готується суп. Якщо це вершковий, рибний, то краще без лаврового листя.

Найкраще лаврове листя підкреслює смак густого супу. В борщ добре додавати. А от в супи на основі курячого бульйону не треба. Лаврове листя перебиває смак та аромат ніжної курятини.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...