
Картопляний салат — справжня класика літніх пікніків. Але якщо ви хочете зробити його не лише смачним, а й здоровішим, забудьте про майонез. Фудблогерка Марі з блогу Not Enough Cinnamon радить використовувати… грецький йогурт, передають Патріоти України.
«Це відкриття! Йогурт робить салат не лише кремовим, а й пікантним та яскравим на смак», — пояснює експертка.
А щоб соус був ще насиченішим і не зникав у картоплі, додайте трохи оливкової олії.
Для салату:
Для соусу:
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...