
Цибуля – один із найпопулярніших інгредієнтів на кухні, але її зберігання має свої нюанси. Експерти попереджають: неправильне сусідство може значно скоротити термін її придатності, передають Патріоти України.
За словами фахівця зі зберігання продуктів Кріса Хассалла, найгірше рішення – зберігати цибулю поруч із картоплею. Ці два овочі негативно впливають один на одного: цибуля поглинає вологу з картоплі, що сприяє її розм’якшенню та гниттю, а газ етилен, який виділяє цибуля, провокує проростання бульб.
Також фахівець радить не класти цибулю в холодильник – холод перетворює крохмаль на цукор, і овоч стає м’яким. Ідеальне місце для зберігання – темна, суха й прохолодна комора або кухонна шафа. Варто уникати також паперових пакетів – у них накопичується волога, що призводить до цвілі та псування.
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...