Здавалося б, а що може бути спільного між популярним салатом з буряка та молоком?Однак деякі господині, які мають величезний досвід роботи на кухні, знають: при правильному використанні молочний інгредієнт не просто не зіпсує страву, а й зробить її ще смачнішою, передають Патріоти України.
Кулінари-початківці турбуються з приводу того, що після додавання молока салат скисне. Таке може статися, але лише в тому разі, якщо порушити головне правило.
У вінегрет не потрібно додавати велику кількість молока. Цілком вистачить однієї чайної ложки цього напою на одну порцію. Перевищувати цей показник не варто.
За рахунок незвичного компонента страва стане набагато соковитішою.
Крім того, салат стане набуде нестандартну солодку смакову «нотку».
У результаті вінегрет, який зазвичай не викликає “фурору” за святковим столом, перетвориться на одну з головних “родзинок” застілля за рахунок свого незвичайного смаку.
Уявіть, що ви спізнюєтесь на зустріч із друзями і хапаєте першу-ліпшу блузку з шафи. Яку ви б обрали? Цей тест покаже не ваш стиль, а ваші найбільші слабкості, які ви, можливо, ретельно приховуєте навіть від себе, передають Патріоти України. Просто пок...
Багато людей скаржаться на погіршення зору з віком, але майже половина не має уявлення, які продукти можуть допомогти зберегти очі здоровими. Такі дані оприлюднила компанія MacuShield, що спеціалізується на добавках для зору, передають Патріоти України...