Здавалося б, а що може бути спільного між популярним салатом з буряка та молоком?Однак деякі господині, які мають величезний досвід роботи на кухні, знають: при правильному використанні молочний інгредієнт не просто не зіпсує страву, а й зробить її ще смачнішою, передають Патріоти України.
Кулінари-початківці турбуються з приводу того, що після додавання молока салат скисне. Таке може статися, але лише в тому разі, якщо порушити головне правило.
У вінегрет не потрібно додавати велику кількість молока. Цілком вистачить однієї чайної ложки цього напою на одну порцію. Перевищувати цей показник не варто.
За рахунок незвичного компонента страва стане набагато соковитішою.
Крім того, салат стане набуде нестандартну солодку смакову «нотку».
У результаті вінегрет, який зазвичай не викликає “фурору” за святковим столом, перетвориться на одну з головних “родзинок” застілля за рахунок свого незвичайного смаку.
Осінь, прогулянки на природі та… комарі. Ці маленькі комахи можуть зіпсувати навіть найприємніший вечір, адже їхні укуси викликають нестерпний свербіж. Чому так відбувається і як із цим впоратися, передають Патріоти України. Коли комар проколює шкіру, ...
Навіть невеликі сплески активності протягом дня, такі як підйом сходами чи ходьба, можуть значно знизити ризик передчасної смерті, показало нове дослідження міжнародної групи вчених. Про це пише видання EatingWell, передають Патріоти України. Нове досл...