
Відварена картопля є однією з найпопулярніших страв на кожному столі, проте про цей дивовижний лайфхак чули лише небагато хто, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Найсмачнішою картоплею можна назвати ті коренеплоди, які є свіжими. Через це багато господинь намагаються викидати стару картоплю у відро для сміття, проте з неї ще можна приготувати гарну страву. У цьому випадку вам варто скористатися несподіваним лайфхаком, який дійсно працює.
Очистіть картоплю від шкірки, залийте її холодною водою і поставте на плиту. Доведіть воду до кипіння, після чого додайте 1 чайну ложку цукру і сіль. Саме цукор дасть змогу в кілька разів поліпшити смак старих коренеплодів, які вже втратили свою свіжість і насиченість. Цукор також надасть картоплі яскравішого відтінку.
Після варіння ви зможете переконатися, що картопля набула зовсім іншого смаку, через що тепер вона нагадує коренеплоди, які були щойно викопані. Подавайте картоплю зі сметаною або маслом. Можете посипати страву зеленню. Смачного!
Килими у відтінках природи стали справжнім трендом інтер'єру 2025 року, адже вони роблять оселю красивою і затишною, передають Патріоти України. Але для того, щоб претендувати на право називатися по-справжньому трендовою річчю, килим повинен відповіда...
Через війну та постійні відключення світла більшість українок намагаються економно використовувати час та інші ресурси, і «вбивати одним пострілом» кількох зайців - тобто, виконувати одночасно кілька справ. До прикладу, приймати душ під час роботи прал...