Не кожна господиня знає! Навіщо додавати цукор під час варіння картоплі

Відварена картопля є однією з найпопулярніших страв на кожному столі, проте про цей дивовижний лайфхак чули лише небагато хто, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Найсмачнішою картоплею можна назвати ті коренеплоди, які є свіжими. Через це багато господинь намагаються викидати стару картоплю у відро для сміття, проте з неї ще можна приготувати гарну страву. У цьому випадку вам варто скористатися несподіваним лайфхаком, який дійсно працює.

Очистіть картоплю від шкірки, залийте її холодною водою і поставте на плиту. Доведіть воду до кипіння, після чого додайте 1 чайну ложку цукру і сіль. Саме цукор дасть змогу в кілька разів поліпшити смак старих коренеплодів, які вже втратили свою свіжість і насиченість. Цукор також надасть картоплі яскравішого відтінку.

Після варіння ви зможете переконатися, що картопля набула зовсім іншого смаку, через що тепер вона нагадує коренеплоди, які були щойно викопані. Подавайте картоплю зі сметаною або маслом. Можете посипати страву зеленню. Смачного!

Тест на особистість: Оберіть тварину і дізнайтесь свої найслабші сторони

понеділок, 30 червень 2025, 19:12

Ми часто зосереджуємося на своїх сильних сторонах, забуваючи про слабкі риси характеру, над якими варто працювати. Деякі шаблони поведінки можуть шкодити вам. Пройдіть наш психологічний тест, щоб дізнатися, в чому ваша ахіллесова п’ята, передають Патрі...

"Ні, я не з’їхала з глузду! Це реально працює!": Як піна для гоління допоможе навести ідеальний лад вдома

понеділок, 30 червень 2025, 18:52

Піна для гоління - це більше, ніж просто засіб для догляду за шкірою! Популярна тіктокерка під ніком @paullaaak поділилася лайфхаком, який підірвав соцмережі. За її словами, звичайна піна чудово справляється... зі складними плямами на меблях, дзеркалам...