Не кожна господиня знає! Навіщо додавати цукор під час варіння картоплі

Відварена картопля є однією з найпопулярніших страв на кожному столі, проте про цей дивовижний лайфхак чули лише небагато хто, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Найсмачнішою картоплею можна назвати ті коренеплоди, які є свіжими. Через це багато господинь намагаються викидати стару картоплю у відро для сміття, проте з неї ще можна приготувати гарну страву. У цьому випадку вам варто скористатися несподіваним лайфхаком, який дійсно працює.

Очистіть картоплю від шкірки, залийте її холодною водою і поставте на плиту. Доведіть воду до кипіння, після чого додайте 1 чайну ложку цукру і сіль. Саме цукор дасть змогу в кілька разів поліпшити смак старих коренеплодів, які вже втратили свою свіжість і насиченість. Цукор також надасть картоплі яскравішого відтінку.

Після варіння ви зможете переконатися, що картопля набула зовсім іншого смаку, через що тепер вона нагадує коренеплоди, які були щойно викопані. Подавайте картоплю зі сметаною або маслом. Можете посипати страву зеленню. Смачного!

Розставлено крапки над "і": Пити воду під час їжі - здорова звичка чи серйозна помилка

четвер, 11 грудень 2025, 18:35

Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...

Оберіть мандалу - дізнайтеся прихований аспект своєї особистості

четвер, 11 грудень 2025, 18:13

Більшість людей знають свої сильні та слабкі сторони, але наша підсвідомість приховує набагато більше. Цей простий тест допоможе розкрити те, що ви, можливо, і самі не усвідомлюєте, передають Патріоти України. Як проходити:. Ви любите сяяти та бути в ц...