Не купуйте їх! ТОП-5 популярних моделей взуття, які старять абсолютно всіх жінок (фото)

Взуття може стати ключовою деталлю в образі, яка не тільки зробить зовнішній вигляд неактуальним, а й додасть своїй володарці віку. Стилісти назвали п'ять моделей взуття, які дівчата досі носять, але які можуть накинути більше п'яти зайвих років, передають Патріоти України.

Взуття, яке старить абсолютно всіх жінок

Мокасини досі дуже часто можна зустріти на вулиці. Їх дуже люблять жінки віком за 40, бо це зручне взуття на плоскому ходу, яке легко вписати в образ. Віддають перевагу їм і молодим дівчатам, які, мабуть, не знають, що мокасини вже давно втратили свою актуальність. Найкраще віддати перевагу лоферам на класичній тонкій або трендовій масивній підошві.

Чоботи до середини щиколотки , які ще й щільно облягають ногу, роблять образ дешевшим і старять свою володарку. До того ж, ще й порушують пропорції. Найкраще вибрати високі чоботи до коліна з широкою халявою, ботфорти або високі чоботи-панчохи. Або ж вибирати моделі до щиколотки.

Танкетка – зручна, практична, але зовсім не модна. Вона нагадує нам про початок 00-х років і справді додає віку, адже старить весь образ загалом. Найкраще віддати перевагу туфелькам на невеликому каблучці "чарочці" або квадратному товстому підборі.

Ботильйони на шнурівці вже не в моді багато років, але їх продовжують виробляти, купувати і носити. Саме ця модель очолює список антитрендів на 2023 рік і саме їх потрібно позбавитися в першу чергу всім дівчатам і жінкам. На зміну краще взяти чоботи-панчохи, черевики на шнурівці, угги, місяцеходи або хайкери.

Взуття з круглим носком це теж пережиток минулого, який своєю неактуальністю готовий накинути своїй володарці кілька років згори. Зараз краще віддавати перевагу гострому або квадратному носку.

Родина оцінить! Картопляні деруни з куркою - швидка та смачна страва

понеділок, 29 квітень 2024, 8:07

Звичайні деруни з картоплі смачні. Але їх можна приготувати ще смачніше. Методом кулінарного експерименту було доведено, що поживніше виходить з куркою. Вам точно має сподобатись цей рецепт, передають Патріоти України. Філе курки потрібно промити, вису...

Це дуже смачно! Як приготувати котлети, які стануть хітом на святковому столі

понеділок, 29 квітень 2024, 7:12

Ці котлети - цікава страва, що поєднує ознаки відразу кількох страв, передають Патріоти України. “Оболонка” є картопляною. За рахунок цього поверхня страви трохи нагадує деруни. Начинка котлет складається з грибів та сиру. У результаті виходить щось с...