Для багатьох людей розчинна кава не існує як напій, але в багатьох випадках це лише тому, що вони не вміють її заварювати, передають Патріоти України.
З розповсюдженою думкою про те, що розчинна кава є напоєм другого сорту, можна сміливо сперечатися, якщо знаєш секрет заварювання напою.
Завдяки правильному приготуванню розчинна кава після заварювання мало чим відрізняється за смаком та ароматом від натуральної, за умови, що використовується якісний продукт.
Який секрет необхідно знати для того, щоб смачно заварити розчинну каву
Головна помилка всіх, хто заварює розчинну каву, — окріп. Виявляється, розчинна кава дуже погано реагує на високу температуру води та потребує делікатного заварювання.
Для того, щоб напій вийшов смачним та ароматним, для початку необхідно насипати гранули в чашку, додати до них невелику кількість холодної води та розмішати. Паралельно можна поставити чайник для закипання.
Після того, як гранули розчиняться у холодній воді, необхідно дочекатися, щоб вода у чайнику стала приблизно 90 градусів та залити її у чашку. Насолоджуйтесь відчутно смачнішим напоєм.
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Православне свято 15 грудня за новим календарем (28 грудня за старим) - день пам'яті святителя Стефана, сповідника і архієпископа Сурозького, і Собор кримських святих. У народі - Стефанів день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Авакума, о...