
Більшість з нас впевнені, що ковбаса є класичним компонентом салату олів’є, але це помилка. Раніше господині готували страву з іншими інгредієнтами, передають Патріоти України.
Ковбаса є просто дешевим аналогом потрібних продуктів. Тому її можна з легкістю замінити, щоб страва вийшла більш цікавою та смачною.
До того ж, додавати ковбасу на постійній основі не варто, адже смак страви завжди виходить однаковим.
На які продукти можна замінити ковбасу
Риба
Якщо ви хочете надати салату вишуканості та витонченості, то перевагу варто віддавати рибі. Продукт має бути слабосолоним, щоб добре “вписатися” в салат.
Перевага надається червоним сортам риби.
Курка
Необхідно відварити куряче філе до повної готовності, охолодити та подрібнити на кубики. Після цього сміливо вводимо компонент в олів’є.
Смак вийде дуже збалансованим і приємним.
Копчене м’ясо
Цей варіант здається незвичайним, проте він також вартий уваги. Справа в тому, що копчені продукти мають яскравий смак і аромат.
Тому вони здатні змінити звичний олів’є до невпізнанності.
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...