Не молоко і не вершки: Ось що треба додати у яєчню, щоб вона була пишною та повітряною

Яєчня - це корисна, ситна та смачна страва з яєць. Для того, щоб покращити її смак, господині часто експериментують з додаванням молочних продуктів: молока, сметани чи вершків. Водночас, можна обійтись зовсім без них, додавши інший несподіваний інгредієнт, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, що додати у яєчню чи омлет, що вони були пишні та повітряні.

Відтак, досвідчені господині радять додати у яєчну страву крохмаль. Цей інгредієнт допоможе надати омлету чи яєчні не лише пишної та повітряної текстури, але й навіть поліпшити смак.

Як правильно додавати крохмаль у яєчню?

1. Для початку потрібно збити яйця в мисці та додати невелику кількість крохмалю. Все добре перемішати, щоб крохмаль рівномірно розподілився по яйцях.

2. В отриману масу додати столову ложку води та добре перемішати.

3. Далі все відбувається за стандартною схемою: на розігріту пательню з невеликою кількістю олії вилити яєчну масу та смажити на середньому вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки страва не набуде пишної текстури.

4. Готову яєчню подавати з сиром, овочами. Смачного!

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...