Не молоко і не вершки: Ось що треба додати у яєчню, щоб вона була пишною та повітряною

Яєчня - це корисна, ситна та смачна страва з яєць. Для того, щоб покращити її смак, господині часто експериментують з додаванням молочних продуктів: молока, сметани чи вершків. Водночас, можна обійтись зовсім без них, додавши інший несподіваний інгредієнт, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, що додати у яєчню чи омлет, що вони були пишні та повітряні.

Відтак, досвідчені господині радять додати у яєчну страву крохмаль. Цей інгредієнт допоможе надати омлету чи яєчні не лише пишної та повітряної текстури, але й навіть поліпшити смак.

Як правильно додавати крохмаль у яєчню?

1. Для початку потрібно збити яйця в мисці та додати невелику кількість крохмалю. Все добре перемішати, щоб крохмаль рівномірно розподілився по яйцях.

2. В отриману масу додати столову ложку води та добре перемішати.

3. Далі все відбувається за стандартною схемою: на розігріту пательню з невеликою кількістю олії вилити яєчну масу та смажити на середньому вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки страва не набуде пишної текстури.

4. Готову яєчню подавати з сиром, овочами. Смачного!

Кіберспортивний світ простими очима – віртуальність та ключові правила

вівторок, 21 січень 2025, 18:56

Відеоігри міцно увійшли до життя сучасної людини. Це чудова можливість оцінити віртуальний світ, проаналізувати різні розробки, оцінити їхню якість, геймплей, графіку та переваги в цілому. Згодом із простої розваги гри перетворилися на змагання, коли у...

Господиням на замітку! Як відіпрати сильно забруднені кухонні рушники

вівторок, 21 січень 2025, 13:00

Як відіпрати кухонні рушники від жиру, запаху, чим за потреби відбілити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Хто з нас не стикався з проблемою пожовклих, жорстких рушників з неприємним запахом? Навіть найякісніші текстильні вироби з часом в...