Не молоко і не вершки: Ось що треба додати у яєчню, щоб вона була пишною та повітряною

Яєчня - це корисна, ситна та смачна страва з яєць. Для того, щоб покращити її смак, господині часто експериментують з додаванням молочних продуктів: молока, сметани чи вершків. Водночас, можна обійтись зовсім без них, додавши інший несподіваний інгредієнт, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, що додати у яєчню чи омлет, що вони були пишні та повітряні.

Відтак, досвідчені господині радять додати у яєчну страву крохмаль. Цей інгредієнт допоможе надати омлету чи яєчні не лише пишної та повітряної текстури, але й навіть поліпшити смак.

Як правильно додавати крохмаль у яєчню?

1. Для початку потрібно збити яйця в мисці та додати невелику кількість крохмалю. Все добре перемішати, щоб крохмаль рівномірно розподілився по яйцях.

2. В отриману масу додати столову ложку води та добре перемішати.

3. Далі все відбувається за стандартною схемою: на розігріту пательню з невеликою кількістю олії вилити яєчну масу та смажити на середньому вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки страва не набуде пишної текстури.

4. Готову яєчню подавати з сиром, овочами. Смачного!

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...