Не молоко і не вершки: Ось що треба додати у яєчню, щоб вона була пишною та повітряною

Яєчня - це корисна, ситна та смачна страва з яєць. Для того, щоб покращити її смак, господині часто експериментують з додаванням молочних продуктів: молока, сметани чи вершків. Водночас, можна обійтись зовсім без них, додавши інший несподіваний інгредієнт, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz зібрала для вас інформацію та розповість, що додати у яєчню чи омлет, що вони були пишні та повітряні.

Відтак, досвідчені господині радять додати у яєчну страву крохмаль. Цей інгредієнт допоможе надати омлету чи яєчні не лише пишної та повітряної текстури, але й навіть поліпшити смак.

Як правильно додавати крохмаль у яєчню?

1. Для початку потрібно збити яйця в мисці та додати невелику кількість крохмалю. Все добре перемішати, щоб крохмаль рівномірно розподілився по яйцях.

2. В отриману масу додати столову ложку води та добре перемішати.

3. Далі все відбувається за стандартною схемою: на розігріту пательню з невеликою кількістю олії вилити яєчну масу та смажити на середньому вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки страва не набуде пишної текстури.

4. Готову яєчню подавати з сиром, овочами. Смачного!

Особливий тест! Виберіть ангела та дізнайтеся про приховане для вас послання

четвер, 4 грудень 2025, 18:50

Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...

Що ви побачили на картинці? Це розкриє ваш поточний життєвий пріоритет

четвер, 4 грудень 2025, 18:42

Все, що потрібно - швидко поглянути на зображення тесту та визначити, що першим привернуло вашу увагу. Ваш вибір вкаже на те, що є найважливішим у вашому житті зараз. Просто погляньте на зображення та запам’ятайте перший об’єкт, який виділився для вас,...