Омлет люблять та вміють готувати практично всі. І до того ж, це ідеальний варіант сніданку, тому що яйця дуже корисні і легко засвоюються. Редакція FoodOboz ділиться секретом приготування смачного та дуже пишного омлету, який вийде дуже високим та вдалим, передають Патріоти України.
Поради від кулінарів:
Додайте в основу для яєчні окрім молока крохмаль, завдяки своїм властивостям, цей інгредієнт зробить омлет неймовірно ніжним, високим та пишним
Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...