Не молоко: Що додати до омлету, щоб він був пишним

Омлет люблять та вміють готувати практично всі. І до того ж, це ідеальний варіант сніданку, тому що яйця дуже корисні і легко засвоюються. Редакція FoodOboz ділиться секретом приготування смачного та дуже пишного омлету, який вийде дуже високим та вдалим, передають Патріоти України.

Поради від кулінарів:

Додайте в основу для яєчні окрім молока крохмаль, завдяки своїм властивостям, цей інгредієнт зробить омлет неймовірно ніжним, високим та пишним

П'єте зелений чай при гіпертонії? Лікарі попереджають про неочікувану реакцію організму

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:48

Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...

Це може здивувати! Вчені назвали найефективніший спосіб уберегти мозок від старіння

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:07

Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...