Омлет люблять та вміють готувати практично всі. І до того ж, це ідеальний варіант сніданку, тому що яйця дуже корисні і легко засвоюються. Редакція FoodOboz ділиться секретом приготування смачного та дуже пишного омлету, який вийде дуже високим та вдалим, передають Патріоти України.
Поради від кулінарів:
Додайте в основу для яєчні окрім молока крохмаль, завдяки своїм властивостям, цей інгредієнт зробить омлет неймовірно ніжним, високим та пишним
Якщо ви хочете зберегти молодість мозку - зосередьтеся на сні. Без жартів. За словами нейрофізіологині Луїзи Нікола, засновниці Neuro Athletics, "сон - це найбільш недооцінений інструмент високої продуктивності, який у нас є", передають Патріоти Україн...
Усередині нашого організму діє унікальна система захисту - кишковий бар’єр, який не пропускає небажані речовини. Коли цей бар’єр порушується, виникає запалення, що може стати причиною низки хронічних захворювань - від здуття живота до аутоімунних стані...