Не одягайтеся так! П'ять фасонів жіночих суконь, які видають поганий смак своєї господині

У світі модного одягу намітилися нові антитренди. Деякі моделі жіночих суконь настав час віддати на благодійність, оскільки вони давно застаріли, мало кому підходять і взагалі видають поганий смак, зазначають Патріоти України.

Сукні з баскою

Сукні цього фасону візуально роблять талію тоншою, але стегна при цьому стають об'ємними. Такі моделі багато років тому вийшли з моди, хоч і тоді сукня з баскою виглядала красиво лише на дівчатах з модельною зовнішністю.

Сукні-маллет

Моделі з укороченим подолом спереду та подовженим ззаду теж вже давно не в тренді. Та й не підходять такі сукні для повсякденного життя, у них не зручно та не комфортно. Єдина можливість все ще похизуватися у сукні-маллет сьогодні – це вечірка. У вечірньому варіанті такий фасон цілком доречний, але дуже важливо підібрати сукню так, щоб вона приховала недоліки фігури, а не випинала їх.

Сукня з "крильцями"

Рукави-крильця зовсім не підходять для стильного образу сучасної леді. Милі дитячі сукні виглядають симпатично тільки на маленьких дівчатках, дорослим дівчатам зовсім ні до чого візуально збільшувати об'єм у плечах.

Мереживні сукні

Сукні з мереживної тканини, особливо після того, як вони геть-чисто вийшли з моди кілька років тому, схожі на моделі з бабусиної скрині. Молодих красунь такі сукні роблять старше, а на солідних дамах мереживо виглядає вульгарно.

Сукні з коміром

Приблизно десять років тому сукні з білими заокругленими комірцями увірвалися у світ моди та опинилися на піку модного Олімпу. Але час їх давно минув, зараз такі сукні більше нагадують шкільну форму радянських часів.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...