Це чудова основа для десерту та й цілком самостійна випічка. Але є деякі банальні помилки, що в результаті призводить до того, що корж опадає або виходить. На Pixelinform розповіли, як уникнути проблем і отримати відміний бісквіт, передають Патріоти України.
Це дуже важливе правило, що визначає текстуру готового вироду. Класичний варіант передбачає на 120 грамів борошна та цукру додавання 4 яєць, дрібки солі та ваніліну.
Яйця для тіста повинні бути кімнатної температури. Це обов’язково.
Борошно, яке ви додаєте до бісквіта, повинно бути просіяним. Можна зробити це за кілька хвилин в окрему миску або просіяти безпосередньо над майбутнім тістом.
При випіканні не можна відкривати духовку до готовності бісквіта. Інакше тісто "впаде", і тоді про пишний бісквіт можна забути. Перевірити випічку можна, але не раніше, ніж за 20 хвилин після початку випікання.
Не варто одразу витягувати виріб із форми. Бісквіт повинен стабілізуватися, охолонути. Тому після вимкнення духовки його ще деякий час краще не чіпати.
Хочете дізнатися, що ховається у вашому підсвідомому? Подивіться на зображення і здивуйтеся! Цей психологічний тест із чорнильними плямами покаже, як ваш розум інтерпретує форми. Пам’ятайте: це гра, а не діагностика, передають Патріоти України. Перед в...
Відкрийте таємниці свого підсвідомого. Подивіться на інтригуючу чорнильну пляму, натхненну тестом Роршаха, і дайте волю уяві. Те, що ви помітите в першу чергу, може розповісти багато цікавого про вашу психіку, відносини та сприйняття світу, передають П...