Це чудова основа для десерту та й цілком самостійна випічка. Але є деякі банальні помилки, що в результаті призводить до того, що корж опадає або виходить. На Pixelinform розповіли, як уникнути проблем і отримати відміний бісквіт, передають Патріоти України.
Це дуже важливе правило, що визначає текстуру готового вироду. Класичний варіант передбачає на 120 грамів борошна та цукру додавання 4 яєць, дрібки солі та ваніліну.
Яйця для тіста повинні бути кімнатної температури. Це обов’язково.
Борошно, яке ви додаєте до бісквіта, повинно бути просіяним. Можна зробити це за кілька хвилин в окрему миску або просіяти безпосередньо над майбутнім тістом.
При випіканні не можна відкривати духовку до готовності бісквіта. Інакше тісто "впаде", і тоді про пишний бісквіт можна забути. Перевірити випічку можна, але не раніше, ніж за 20 хвилин після початку випікання.
Не варто одразу витягувати виріб із форми. Бісквіт повинен стабілізуватися, охолонути. Тому після вимкнення духовки його ще деякий час краще не чіпати.
Скільки живе собака? У середньому - близько 10–13 років. Але деякі породи здатні прожити понад 20! Вчені з Великобританії, спираючись на нові дані, опубліковані в журналі Nature, проаналізували тривалість життя різних порід собак - і результати вас зди...
Співбесіда - це завжди стрес. Але ще більший - коли рекрутери використовують загадкові тести, про які ви навіть не підозрюєте. Один із таких - тест стільця, здатен миттєво викреслити кандидата з претендентів на посаду. Що це за перевірка, навіщо вона п...