Це чудова основа для десерту та й цілком самостійна випічка. Але є деякі банальні помилки, що в результаті призводить до того, що корж опадає або виходить. На Pixelinform розповіли, як уникнути проблем і отримати відміний бісквіт, передають Патріоти України.
Це дуже важливе правило, що визначає текстуру готового вироду. Класичний варіант передбачає на 120 грамів борошна та цукру додавання 4 яєць, дрібки солі та ваніліну.
Яйця для тіста повинні бути кімнатної температури. Це обов’язково.
Борошно, яке ви додаєте до бісквіта, повинно бути просіяним. Можна зробити це за кілька хвилин в окрему миску або просіяти безпосередньо над майбутнім тістом.
При випіканні не можна відкривати духовку до готовності бісквіта. Інакше тісто "впаде", і тоді про пишний бісквіт можна забути. Перевірити випічку можна, але не раніше, ніж за 20 хвилин після початку випікання.
Не варто одразу витягувати виріб із форми. Бісквіт повинен стабілізуватися, охолонути. Тому після вимкнення духовки його ще деякий час краще не чіпати.
Якщо ви - майстер жартів і сарказму, а ваші брати чи сестри ні, у вас є наукове виправдання. Нове дослідження доводить: на відміну від інтелекту або кольору очей, почуття гумору - це не спадкова риса, передають Патріоти України. Уперше науковці виріши...
Сьогодні всім не завадить невеличка перерва — тож приєднуйтесь до розваги! Погляньте уважно на зображення з 25 чарівними французькими бульдогами й спробуйте знайти одного, який відрізняється від інших. Завдання не з легких: лише найуважніші змогли впор...