Вершкове масло - дуже популярний і корисний продукт. Воно містить вітаміни А, В, С, D, Е, які дуже важливі для здоров'я та краси. Якщо щодня їсти невелику кількість вершкового масла, то можна забути про сухість шкіри і тьмяність волосся, передають Патріоти України.
Але так буде, якщо масло дійсно натуральне. А ось з цим якраз є проблеми, оскільки, за словами експертів, на прилавках України до 40% вершкового масла є підробленою продукцією.
Перший спосіб, як визначити справжнє вершкове масло, це, звичайно ж, спробувати його на смак. Другий спосіб - потрібно заморозити вершкове масло і спробувати розрізати його ножем. Справжнє масло буде повністю заморожене. Маргарин не заморозиться, оскільки в його складі багато рослинних масел.
Справжнє вершкове масло розрізається насилу і швидше надламується шматочками і кришиться. Щоб намазати його на хліб, доведеться дочекатися, поки воно розтане. Крім того, на справжньому вершковому маслі після розморожування буде з'являтися жовтий наліт, а всередині воно буде світлішим. Також у справжнього масла на поверхні утворюються краплі води.
Третій спосіб дізнатися справжнє вершкове масло чи ні - це залити шматочок окропом і дочекатися повного розчинення. Якісне вершкове масло забарвить воду в молочний відтінок, а на поверхні буде молочний жир. Якщо перед вами маргарин, то на поверхні води з'явиться плівка, а саме воно повністю не розтане - залишаться дрібні крихти.
Четвертий спосіб. Добре розігрійте сковороду і киньте шматочок масла. Справжнє масло буде пахнути молоком і пінитися. Дивіться відео - Як перевірити вершкове масло йодом:
Пральна машина може стати брудною та смердючою через накопичення миючого засобу, пом’якшувача тканини, бруду та бактерій, але є простий спосіб позбутися цього всього. Виявляється, очистити ущільнювач пральної машини насправді дуже просто - і для цього ...
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...