Не оцет і не лимонна кислота: Домашній засіб ідеально відмиє чайник до блиску

У кожному будинку рано чи пізно господині стикаються з проблемою накипу в чайнику. Найчастіше ця неприємність з'являється, якщо використовується нефільтрована вода з-під крана. Адже саме така вода є досить жорсткою, в ній може міститися іржа зі старих труб і навіть бруд, передають Патріоти України.

Багато хто купує спеціальні миючі засоби і жорсткі губки, якими намагаються відтерти накип. Хтось використовує оцет або лимонну кислоту.

Але виявляється, що є один секретний засіб, який не коштує ні копійки. Це той засіб, який багато господинь просто виливають в раковину або туалет. Але виявляється, що його можна використовувати з неймовірною користю.

Господині зізналися, що краще оцту, лимонної кислоти і магазинних миючих засобів з накипом на чайнику може впоратися звичайний огірковий розсіл. Так-так, ви все правильно зрозуміли, саме розсіл зможе легко посприяти тому, що накип просо сам відлипне від вашого чайника.

Як правильно використовувати цей засіб

Вам необхідно налити огірковий розсіл в чайник і гарненько його прокип'ятити. Якщо у вас чайник, який гріється від плити, то краще кип'ятити це все протягом 30 хвилин. Якщо у вас електрочайник, то ви самі зможете раз по раз включати його, якщо ефекту від одного або двох кип'ятінь буде недостатньо. Після цього розсіл потрібно буде вилити, а чайник добре промити проточною водою.

Психологічний тест: Який звук вас заспокоює? Відповідь розкаже, хто ви насправді

вівторок, 5 серпень 2025, 23:10

Іноді найнеочевидніші вибори багато про нас розповідають. Навіть такі, як звуки, які ми вважаємо заспокійливими. На зображенні показані чотири варіанти звуків, кожен із яких відповідає певним рисам характеру та цінностям. Оберіть той, який найбільше ва...

Це роблять майже всі, але: Так розморожувати м’ясо категорично не можна

вівторок, 5 серпень 2025, 18:39

Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...