Кисломолочний сир часто вживають як самостійну страву, адже продукт надзвичайно корисний та поживний. Для кращого смаку до сиру додають улюблені солодкі джеми, топінги, фрукти. Також це можуть бути солоні доповнення, передають Патріоти України.
Але редакція FoodOboz розповість, які продукти з кисломолочним сиром вживати не можна. Така страва буде шкідливою.
Не поєднуйте сир з білками тваринного походження
Мова йде про рибу та м'ясо. У сирі є свій білок. Тому поєднання буде дуже калорійним. Також ви будете відчувати дискомфорт у животі.
Не поєднуйте кисломолочний сир з цукром
Для перетравлення білків та вуглеводів потрібен різний час. Тому поєднання таких продуктів у одній страві – це великий стрес для організму.
Не поєднуйте сир з кислими продуктами
Це можуть бути деякі ягоди та фрукти. Кислота просто не дає засвоюватись білку. В результаті – можуть виникнути серйозні проблеми зі шлунком.
З чим кисломолочний сир варто поєднати
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...