Не поєднуйте кисломолочний сир з цими продуктами - страва буде шкідливою!

Кисломолочний сир часто вживають як самостійну страву, адже продукт надзвичайно корисний та поживний. Для кращого смаку до сиру додають улюблені солодкі джеми, топінги, фрукти. Також це можуть бути солоні доповнення, передають Патріоти України.

Але редакція FoodOboz розповість, які продукти з кисломолочним сиром вживати не можна. Така страва буде шкідливою.

Не поєднуйте сир з білками тваринного походження

Мова йде про рибу та м'ясо. У сирі є свій білок. Тому поєднання буде дуже калорійним. Також ви будете відчувати дискомфорт у животі.

Не поєднуйте кисломолочний сир з цукром

Для перетравлення білків та вуглеводів потрібен різний час. Тому поєднання таких продуктів у одній страві – це великий стрес для організму.

Не поєднуйте сир з кислими продуктами

Це можуть бути деякі ягоди та фрукти. Кислота просто не дає засвоюватись білку. В результаті – можуть виникнути серйозні проблеми зі шлунком.

З чим кисломолочний сир варто поєднати

  • горіхи
  • не кислі ягоди та фрукти
  • зелень
  • різноманітні спеції

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу фобію - перевірте себе

вівторок, 14 травень 2024, 10:14

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся.

Господиням на замітку! Які режими пральної машинки найгірші - збільшують рахунки і псують одяг

вівторок, 14 травень 2024, 9:40

Пральна машинка – це незамінний помічник у побуті. Вона значно полегшує життя та економить дорогоцінний час. Сучасні пральні машинки мають безліч режимів прання, що на перший погляд, здається корисним, але й тут є підводні камені. Про те, які з них мож...