Кисломолочний сир часто вживають як самостійну страву, адже продукт надзвичайно корисний та поживний. Для кращого смаку до сиру додають улюблені солодкі джеми, топінги, фрукти. Також це можуть бути солоні доповнення, передають Патріоти України.
Але редакція FoodOboz розповість, які продукти з кисломолочним сиром вживати не можна. Така страва буде шкідливою.
Не поєднуйте сир з білками тваринного походження
Мова йде про рибу та м'ясо. У сирі є свій білок. Тому поєднання буде дуже калорійним. Також ви будете відчувати дискомфорт у животі.
Не поєднуйте кисломолочний сир з цукром
Для перетравлення білків та вуглеводів потрібен різний час. Тому поєднання таких продуктів у одній страві – це великий стрес для організму.
Не поєднуйте сир з кислими продуктами
Це можуть бути деякі ягоди та фрукти. Кислота просто не дає засвоюватись білку. В результаті – можуть виникнути серйозні проблеми зі шлунком.
З чим кисломолочний сир варто поєднати
Близько десятої частини власників смартфонів у світі заклеюють об'єктив пристрою, побоюючись стеження. Фахівці визнають, що ризик справді існує, хоча для шпигунства потрібні чітко визначені умови. Про це пише ITsider, передають Патріоти України. Зловми...
Деякі фрукти містять значну кількість природних цукрів (переважно фруктозу, глюкозу і сахарозу). Ось список фруктів, які містять найбільше цукру на 100 грамів, передають Патріоти України.