Кисломолочний сир часто вживають як самостійну страву, адже продукт надзвичайно корисний та поживний. Для кращого смаку до сиру додають улюблені солодкі джеми, топінги, фрукти. Також це можуть бути солоні доповнення, передають Патріоти України.
Але редакція FoodOboz розповість, які продукти з кисломолочним сиром вживати не можна. Така страва буде шкідливою.
Не поєднуйте сир з білками тваринного походження
Мова йде про рибу та м'ясо. У сирі є свій білок. Тому поєднання буде дуже калорійним. Також ви будете відчувати дискомфорт у животі.
Не поєднуйте кисломолочний сир з цукром
Для перетравлення білків та вуглеводів потрібен різний час. Тому поєднання таких продуктів у одній страві – це великий стрес для організму.
Не поєднуйте сир з кислими продуктами
Це можуть бути деякі ягоди та фрукти. Кислота просто не дає засвоюватись білку. В результаті – можуть виникнути серйозні проблеми зі шлунком.
З чим кисломолочний сир варто поєднати
Лимонна вода вже давно стала класикою здорового харчування. Проте існує безліч інших натуральних добавок, які не лише покращують смак води, а й підтримують здоров’я. Кориця, імбир, м’ята, розмарин, меліса або кардамон - кожна з цих спецій і трав має ун...
Здається, у кожного є своя, але однаково тверда думка про модне взуття під назвою крокси: або ви їх обожнюєте і маєте не одну пару, або просто ненавидите, передають Патріоти України. А що кажуть лікарі-ортопеди? Чи корисні крокси для ваших ніг, чи вони...