Не покриються чорними цятками! Як зберегти банани жовтими більше двох тижнів

Ви купуєте гарні жовті банани на ринку, однак через день вони втрачають красу та покриваються ластовинням у вигляді чорних плям. Але існують круті методи, якими поділився експерт із гігієни харчових продуктів Таш Блайт. Він розповів, як зберегти банани 16 днів ідеально зрілими, передають Патріоти України.

Перш ніж перейти до лайфхаків, ми зазначимо про користь бананів. Вони є джерелом необхідних вітамінів, такими як B6 і калій, які забезпечують організм стійкою енергією. У середньому банан багатий на антиоксиданти, які містяться в склянці апельсинового соку. Це принесе користь для самопочуття і позбавить від токсинів.

  • Краще купувати банани зеленими та дозволяти їм достигнути вдома.
  • Важливо тримати банани подалі від інших фруктів, оскільки під час достигання виділяють газ етилен, який змушує інші фрукти дозрівати і псуватися швидше.
  • Не тримайте банани у пластикових пакетах, бо він утримуватиме вологу, яку банани виділяють через газ етилен по мірі дозрівання, змушуючи дозрівати ще швидше.
  • Зберігайте свої банани за кімнатної температури, подалі від вологи, без сонячного світла і занадто високих температур

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...