Не покриються чорними цятками! Як зберегти банани жовтими більше двох тижнів

Ви купуєте гарні жовті банани на ринку, однак через день вони втрачають красу та покриваються ластовинням у вигляді чорних плям. Але існують круті методи, якими поділився експерт із гігієни харчових продуктів Таш Блайт. Він розповів, як зберегти банани 16 днів ідеально зрілими, передають Патріоти України.

Перш ніж перейти до лайфхаків, ми зазначимо про користь бананів. Вони є джерелом необхідних вітамінів, такими як B6 і калій, які забезпечують організм стійкою енергією. У середньому банан багатий на антиоксиданти, які містяться в склянці апельсинового соку. Це принесе користь для самопочуття і позбавить від токсинів.

  • Краще купувати банани зеленими та дозволяти їм достигнути вдома.
  • Важливо тримати банани подалі від інших фруктів, оскільки під час достигання виділяють газ етилен, який змушує інші фрукти дозрівати і псуватися швидше.
  • Не тримайте банани у пластикових пакетах, бо він утримуватиме вологу, яку банани виділяють через газ етилен по мірі дозрівання, змушуючи дозрівати ще швидше.
  • Зберігайте свої банани за кімнатної температури, подалі від вологи, без сонячного світла і занадто високих температур

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...