Не поспішайте нести в ремонт: Що робити, якщо телефон почав погано заряджатися

Багато хто в певний момент стикається з такими проблемами як повільна або нестабільна зарядка телефону. Але перш ніж нести гаджет у ремонтну майстерню, можна спробувати вирішити це питання вдома самостійно. Як розповідає Lifehacker, причиною проблем при зарядці може бути забруднення порту, передають Патріоти України.

На сьогоднішній день багато хто постійно носить із собою телефон, через що в отвори в ньому згодом може набитися пил і бруд, — і це згодом може сповільнити зарядку гаджета, а потім і зовсім викликати перебої в процесі зарядки і повну відмову порту заряджатися.

Але є й хороша новина: почистити порт можна вдома самостійно за допомогою підручних засобів. Підійде інструмент, який використовується для витягування SIM-карти, зубочистки або тонкий шматочок пластику.

Інструмент слід вставити в гніздо зарядки і плавно перемістити його всередині, збираючи на нього бруд, що накопичився, після чого витягнути. Цю дію можна повторити кілька разів, щоб усунути все забруднення поступово.

Але слід бути дуже обережним, адже порт має тонкі контакти, які з’єднують телефон із зарядкою, і їх можна пошкодити. Особливо уважним потрібно бути при очищенні девайса з USB-C портом, де є додаткова частина посередині.

Якщо зазначені маніпуляції не допомогли вирішити проблему, то варто все ж таки звернутися до майстра.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...