Не поспішайте викидати у сміття: Як можна використати у господарстві сітку від овочів чи фруктів

Вони ще можуть принести користь в оселі. Про кілька цікавих способів використати сітку від овочів та фруктів.

Сітка, наприклад, може стати ідеальною губкою для прибирання і прання. Потрібно просто відрізати невеликий клапоть сітки й обмотати його навколо обмилка. Така губка ефективно справиться навіть з найстійкішим брудом.

Грубий матеріал сітки допоможе легко впоратися з жиром і створює більше піни. У результаті чищення кухонних поверхонь або видалення плям з одягу стає легким і приємним заняттям.

Якщо хочете сітку й надалі використовувати для зберігання овочів та фруктів, розпаковувати її потрібно обережно, щоб не розірвати. Сітку можна повісити в прохолодному і провітрюваному місці, наприклад, в підвалі або коморі. Там буде зручно тримати цибулю, картоплю, моркву та інші овочі.

Це забезпечуватиме хорошу циркуляцію повітря, запобігаючи перегрів і продовжуючи терміни зберігання овочів.

Зрештою, сітку можна використати як органайзер для дитячих іграшок. Її можна прикріпити до стіни в дитячій кімнаті й збирати в неї м'ячі, кубики, ляльки та інші іграшки.

Це допоможе підтримувати порядок в кімнаті. Водночас діти бачитимуть свої іграшки.

Психологічний тест: Оберіть трамвай і дізнайтесь, коли ваша найзаповітніша мрія здійсниться

понеділок, 20 травень 2024, 10:13

З настанням тепла всім нам хочеться весняної магії та дива. А ще - здійснення всіх бажань. Пропонуємо вам відкрити завісу невідомого та дізнатися, коли здійсняться ваші бажання. Хто знає, можливо, ви знаходитеся до своєї мети набагато ближче, ніж здаєт...

Психологічний тест: Визначаємо, ким ви працювали у минулому житті

понеділок, 20 травень 2024, 9:12

Не можна заперечувати, що діяльність, з якою ми себе пов'язуємо, визначає і веде все наше життя, а також змінює нас самих. Тому все-таки обирати майбутню роботу потрібно з розумом і, головне, керуючись тим, що говорить ваше серце. . Пропонуємо вам дізн...