
Після того, як ви з’їсте смачні консервовані помідори або солоні огірки, не поспішайте виливати розсіл. Цю рідину можна повторно використовувати для чищення чайника, передають Патріоти України.
Органічні кислоти, що містяться в розсолі, здатні роз’їдати накип і навіть іржу. Лайфхаком поділилися на порталі "Бєлновини".
Перш ніж налити огірковий або томатний розсіл у чайник, його спочатку необхідно пропустити через сито або марлю, щоб позбутися спецій та маленьких шматочків овочів.
Після цього рідину можна сміливо наливати у чайник та кип’ятити. Вже після першої такої процедури стане помітно, що шар накипу значно зменшився. Для посилення ефекту можна залишити чайник до повного остигання та ще раз повторити процедуру. Після цього, не забудьте вилити розсіл із чайника та ретельно його вимити. А потім ще раз прокип’ятити воду і вилити.
Під час опалювального сезону питання комфортної температури вдома знову стає актуальним. Одні люблять тепло і ходять по квартирі у футболці, інші обирають прохолодніше повітря та затишок ковдри. Проте наука визначила оптимальний діапазон, який забезпеч...
Українцям, які обігрівають будинки дровами, варто уважно підходити до їх вибору. Хоча багато хто знає, що найкраще горять тверді породи деревини, далеко не кожен українець здогадується, які дрова можуть бути небезпечними й категорично не рекомендуються...