Не потребуватиме миття в холодну пору року хоч цілий тиждень: Усього три краплі цього засобу у ваш шампунь збільшать інтервал між процедурами догляду за волоссям взимку

Багато дівчат стикаються з частим забрудненням волосся, коли вже наступного дня після миття воно має жирний і неохайний вигляд. Особливо це актуально в холодну пору року, коли шапки й шарфи сприяють швидкому забрудненню волосся, передають Патріоти України з посиланням на Ukr.Media.

На щастя, є простий спосіб подовжити свіжість волосся без необхідності частого миття — і для цього потрібно всього 3 краплі ефірних олій у шампунь.

Для контролю жирності шкіри голови та підтримання чистоти волосся на тривалий час стилісти й перукарі рекомендують використовувати натуральні олії, які допомагають регулювати роботу сальних залоз. Зокрема, йдеться про олію чайного дерева та лаванди. Лише 3 краплі цих олій, доданих до звичного шампуню, можуть подовжити свіжість волосся до 7 днів.

Олія чайного дерева має антисептичні та себорегулювальні властивості, які допомагають знизити надмірну жирність шкіри голови. Вона нормалізує баланс, запобігає накопиченню шкірного сала і робить волосся менш сприйнятливим до забруднення.

Олія лаванди, своєю чергою, заспокоює шкіру голови, покращує кровообіг і сприяє загальному здоров'ю волосся.

Перукарі рекомендують додавати 3 краплі олії в порцію шампуню перед нанесенням на волосся. Це не тільки додасть волоссю здорового блиску, а й зробить його легким і шовковистим. Олія легко розчиняється в шампуні, не обтяжує волосся, а також не залишає жирних слідів.

Розставлено крапки над "і": Чи варто їсти яблука з кісточками

вівторок, 8 квітень 2025, 17:30

Яблука з кісточками можна їсти, але варто пам'ятати, що насіння яблук містить амигдалін — сполуку, яка в організмі може перетворюватися на ціаністий водень (отруту). Однак для того, щоб це стало небезпечним, потрібно з'їсти дуже велику кількість насінн...

Не просто яскравий дизайн: Що означають кольори кухонних дошок

вівторок, 8 квітень 2025, 12:05

Кольорова система маркування, яка використовується на професійних кухнях, створена для того, щоб уникнути забруднення продуктів через їхнє перекриття, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наприклад, червона дошка призначена для м'яса, синя —...