Не пропаде! Як господині використовують обвітрене сало

Внаслідок тривалого зберігання сало може втратити білий колір і стати жовтуватим, передають Патріоти України.

З іншого боку, продукт обвітрюється. У результаті він ще значною мірою втрачає свій апетитний зовнішній вигляд. У подібній ситуації багато господинь приходять до висновку про необхідність позбутися страви.

Подробиці

Однак досвідчені кулінари ніколи не викинуть старе сало на смітник. Хитрі кухарі знають, що навіть з такого продукту можна з легкістю зробити смачну добавку. Пожовкле сало легко перетворюється на масу, яка стане ідеальним компонентом для популярних перших страв.

Як обробити сало

Пожовклий препарат слід подрібнити за допомогою м’ясорубки. Масу, що вийшла, потрібно покласти в банку. Скляна тара з цим наповненням повинна зберігатися у холодильнику.

Продукт стане в нагоді під час приготування деяких супів. Сало потрібно дістати з холодильника та змішати з тертим або розчавленим часником.

У результаті вийде суміш, яку можна використовувати як заправку для борщу або супу.

Інгредієнт відправляється в рідку страву одразу після приготування останнього. У результаті суп набуде яскравого смаку, що запам’ятовується: гурмани будуть задоволені.

Джерело: ПростоВей

Що ваша любов до вінтажу говорить про вас? Це значно більше, ніж просто смак

субота, 22 листопад 2025, 6:13

У світі, де тренди змінюються швидше, ніж погода, а магазини мас-маркету щотижня випускають нові колекції, дедалі більше людей повертаються у минуле - не по натхнення, а по речі з історією. Вінтаж сьогодні - це не просто одяг. Це спосіб життя, світогл...

Притягують небезпеку та хвороби! Ось які рослини не можна приносити до свого дому

субота, 22 листопад 2025, 5:40

Українці здавна уважно ставилися до рослин, які заносили до своєї оселі. Деякі квіти та трави наші пращури оминали десятою дорогою, хоча вони мають дуже привабливий вигляд. Адже були переконані, що ці рослини притягують хвороби, нещастя й навіть нечист...