Внаслідок тривалого зберігання сало може втратити білий колір і стати жовтуватим, передають Патріоти України.
З іншого боку, продукт обвітрюється. У результаті він ще значною мірою втрачає свій апетитний зовнішній вигляд. У подібній ситуації багато господинь приходять до висновку про необхідність позбутися страви.
Однак досвідчені кулінари ніколи не викинуть старе сало на смітник. Хитрі кухарі знають, що навіть з такого продукту можна з легкістю зробити смачну добавку. Пожовкле сало легко перетворюється на масу, яка стане ідеальним компонентом для популярних перших страв.
Пожовклий препарат слід подрібнити за допомогою м’ясорубки. Масу, що вийшла, потрібно покласти в банку. Скляна тара з цим наповненням повинна зберігатися у холодильнику.
Продукт стане в нагоді під час приготування деяких супів. Сало потрібно дістати з холодильника та змішати з тертим або розчавленим часником.
У результаті вийде суміш, яку можна використовувати як заправку для борщу або супу.
Інгредієнт відправляється в рідку страву одразу після приготування останнього. У результаті суп набуде яскравого смаку, що запам’ятовується: гурмани будуть задоволені.
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...
Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...