Внаслідок тривалого зберігання сало може втратити білий колір і стати жовтуватим, передають Патріоти України.
З іншого боку, продукт обвітрюється. У результаті він ще значною мірою втрачає свій апетитний зовнішній вигляд. У подібній ситуації багато господинь приходять до висновку про необхідність позбутися страви.
Однак досвідчені кулінари ніколи не викинуть старе сало на смітник. Хитрі кухарі знають, що навіть з такого продукту можна з легкістю зробити смачну добавку. Пожовкле сало легко перетворюється на масу, яка стане ідеальним компонентом для популярних перших страв.
Пожовклий препарат слід подрібнити за допомогою м’ясорубки. Масу, що вийшла, потрібно покласти в банку. Скляна тара з цим наповненням повинна зберігатися у холодильнику.
Продукт стане в нагоді під час приготування деяких супів. Сало потрібно дістати з холодильника та змішати з тертим або розчавленим часником.
У результаті вийде суміш, яку можна використовувати як заправку для борщу або супу.
Інгредієнт відправляється в рідку страву одразу після приготування останнього. У результаті суп набуде яскравого смаку, що запам’ятовується: гурмани будуть задоволені.
Смартфон ми підзаряджаємо щодня, і саме ці звички визначають, скільки проживе батарея. Дотримання кількох простих правил допоможе уникнути передчасної зношеності та відкласти дорогу заміну акумулятора. Про це пише iTechua, передають Патріоти України. Щ...
Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...