
Внаслідок тривалого зберігання сало може втратити білий колір і стати жовтуватим, передають Патріоти України.
З іншого боку, продукт обвітрюється. У результаті він ще значною мірою втрачає свій апетитний зовнішній вигляд. У подібній ситуації багато господинь приходять до висновку про необхідність позбутися страви.
Однак досвідчені кулінари ніколи не викинуть старе сало на смітник. Хитрі кухарі знають, що навіть з такого продукту можна з легкістю зробити смачну добавку. Пожовкле сало легко перетворюється на масу, яка стане ідеальним компонентом для популярних перших страв.
Пожовклий препарат слід подрібнити за допомогою м’ясорубки. Масу, що вийшла, потрібно покласти в банку. Скляна тара з цим наповненням повинна зберігатися у холодильнику.
Продукт стане в нагоді під час приготування деяких супів. Сало потрібно дістати з холодильника та змішати з тертим або розчавленим часником.
У результаті вийде суміш, яку можна використовувати як заправку для борщу або супу.
Інгредієнт відправляється в рідку страву одразу після приготування останнього. У результаті суп набуде яскравого смаку, що запам’ятовується: гурмани будуть задоволені.
Готові розважитися? Ми підготували для вас цікавий психологічний тест, на проходження якого знадобиться буквально кілька хвилин. Дайте відповідь на три прості запитання та дізнайтеся, що це говорить про вашу особистість, передають Патріоти України. Як ...
Мабуть, немає людини, яка б не користувалася телефоном щодня. Хоча смартфони мають схожу форму, ми тримаємо їх по-різному. Цей інтуїтивний спосіб може багато розповісти про риси вашої особистості, передають Патріоти України. Ви гнучкі, адаптивні та ефе...