Не пропустіть! Холодні руки навіть у теплому приміщенні можуть вказувати на серйозне захворювання

Холодні руки можуть бути не просто наслідком холоду або поганого кровообігу, але також можуть свідчити про низький рівень заліза в організмі, попереджають лікарі, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Рівень заліза в організмі відіграє важливу роль у кровопостачанні та доставці кисню в тканини. За нестачі заліза рівень кисню в організмі знижується, що може призводити до неприємних відчуттів холоду в кінцівках, включно з руками і ногами.

Низький рівень заліза найчастіше трапляється у жінок, особливо у вагітних, у веганів і вегетаріанців, а також у людей з неправильним харчуванням або проблемами з травленням. Тому, якщо вас турбують постійно холодні руки, варто звернутися до лікаря для обстеження та визначення рівня заліза в організмі.

Невисокий рівень заліза може бути легко скоригований за допомогою правильного харчування або прийому відповідних препаратів. Головне — не ігнорувати цей симптом і своєчасно проконсультуватися з лікарем, щоб запобігти подальшим проблемам.

Стаття має інформаційний характер, у разі виникнення проблем зі здоров'ям зверніться до фахівця.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.