Не пропустіть! Названо п'ять незвичайних провісників проблем із серцем та судинами

Названо п'ять незвичайних провісників проблем із серцем та судинами

Судинний хірург Алан Девіс розповів виданню Express про п'ять симптомів, що передвіщають проблеми із серцем, передають Патріоти України.

Одним із найпоширеніших незвичайних провісників проблем із серцево-судинною системою Девіс назвав оніміння кінцівок. Через звуження судин крові складніше циркулювати, тому руки та ноги починають холодіти й німіти, навіть коли людині загалом тепло. В особливо важких випадках кінцівки можуть набути синюшного або фіолетового відтінку, пояснив лікар.

Як наступний неочевидний симптом серцево-судинної патології, що розвивається, Девіс виділив проблеми з травною системою, зокрема поганий апетит, часті болі в животі, діарею і розлад шлунка.

Також, за словами Девіса, через порушення кровообігу волосяним цибулинам на ногах перестає вистачати поживних речовин, через що вони гинуть, і, як наслідок, волосся випадає.

Крім того, ознакою поганої циркуляції крові є виразки на ногах, наголосив хірург. Зазвичай подібні рани з'являються зі зворотного боку гомілки, довго не гояться і можуть доставляти дискомфорт.

На закінчення Девіс закликав насторожитися при проблемах з пам'яттю і частих запамороченнях, що раптово з'явилися, оскільки подібні проблеми виникають через хронічну гіпоксію головного мозку через поганий кровообіг.

Городникам на замітку! Обробіть картоплю цим розчином - ізабудете про колорадських жуків

вівторок, 16 квітень 2024, 18:44

Найкращі народні засоби для обробки картоплі від шкідників та хвороб: поради досвідчених городників, передають Патріоти України. Щоб шкідники трималися подалі від грядки з картоплею, її слід обробити перед висаджуванням цими засобами. Тоді влітку можна...

Треба лише кілька хвилин! Психологічний тест у картинці дасть відповідь на питання, яке вас найбільше хвилює

вівторок, 16 квітень 2024, 18:12

Цей психологічний тест допоможе розібратися у проблемах, які зараз вас хвилюють найбільше. Оберіть картинку, а вона дасть відповідь на усі питання, передають Патріоти України. Проблема насправді серйозніша, ніж здається на перший погляд. Можливо, рішен...