Не пропустіть цей сигнал! ТОП-6 ознак того, що вас про щось намагається попередити ваш ангел-охоронець

Чи виникало у вас відчуття того, що за вами хтось спостерігає, хоча ви знаєте, що навколо нікого немає? Як часто на питання, які ви задаєте собі подумки, ви отримуєте відповідь, яку самі собі не дали б, передають Патріоти України

Ці питання, швидше за все, вам поставив би психотерапевт чи психіатр, і справді вони часом перегукуються із симптомами шизофренії, фобій та будь-яких відхилень у нервово-психічному стані людини. Але є невелика різниця між цим усім і посланнями ваших охоронців — найвищих сил, яких матеріально відчути ми не можемо.

Людина з відхиленнями ніколи не сприймає їх так, тому якщо ви відчуваєте втручання тонкого світу у ваш, слід прислухатися до цих знаків, і ті, хто піклується про вас по той бік, застережуть, підкажуть, підтримають. Ось шість ознак того, що вам подає сигнали хтось по той бік реальності:

1. Ваші сновидіння запам’ятовуються і є дуже виразними

Духовний світ часто передає повідомлення через сни. Якщо у вашому житті будуть зміни, ви можете отримати знак уві сні. Це буде сценарій, символіка, яка вами точно не залишиться непоміченою. Не варто шукати роз’яснень у звичайних сонниках, якщо вам наснився такий сон, від якого тріумфує все нутро, або навпаки, мороз продирає по шкірі при одному спогаді.

Коли спите, астральний світ стає доступним. Всі ваші переконання залишаються в реальності, і ви стаєте сприйнятливішими в інших сферах.

Потойбічні сутності (це ваші інші предки, символи віри, залежні від релігії, це значущі події, які ви переживатимете заново уві сні, або люди, які вам дуже дорогі у своїх земних іпостасях) будуть з’являтися в образах, які вам запам’ятаються.

Все, що вам потрібно зробити, якщо ви усвідомили, що це знак згори, це сформулювати намір дізнатися повніше.

2. Ваші 5 почуттів посилюються

Ви відчуваєте через нюх, дотик, смак, зір та звук свій реальний світ. Ірреальний подаватиме сигнал таким чином, що ви все одно зрозумієте — цього запаху чи звуку не могло бути в даному місці, це може бути запах конкретної квітки чи трави, воскової свічки чи парфумів конкретної людини. Це може бути і дзвін у вухах. Ви можете помічати своїм периферійним зором фігури та їхнє переміщення. Не лякайтеся, а продовжуйте прислухатися, будьте відкритими та спостерігайте, ставлячи запитання.

3. Починає барахлити електроніка та електрика

Знаки згори або з паралельного світу можуть виражатися і так. Ми створені з матерії, а електрика — хвилі, які можуть бути сполучними між нашими світами. Якщо ваша машина не заводиться, хоча з нею все гаразд, цілком імовірно, що ваш сильний ангел-охоронець просто не пускає вас саме зараз у дорогу.

Прислухайтеся краще до пісні, яка звучить по радіо — асоціативне сприйняття допоможе вам зорієнтуватися — або вкаже на того, хто піклується про вас, або причину таких затримок.

Лякатися не потрібно, і всупереч фільмам жаху з подібним сюжетом, пам’ятайте: тіло може вже зотліти, але енергія, яка пов’язує вас з якоюсь людиною, яка береже вас ззовні, — вічна.

4. Ви відчуваєте незрозуміле Знання

Якщо питання, на яке ви не могли відповісти, раптом стало зрозумілим як божий день — це також ознака втручання інформаційного потоку ззовні. Хтось, хто оберігає вас, подбав про те, щоб натхнення відкрилося вам, і ви зрозуміли, відкрили для себе те, що раніше навіть не спадало на думку.

Це турбота ваших духовних наставників та близьких. Телепатія чи бажання, що йде зсередини, інтуїція — називайте це як завгодно, але щоразу, коли ви просите допомоги, ця сила забезпечить вам допомогу у вигляді підказок. Просто слухайте.

5. Озноб на шкірі

Кажуть, коли ми навмання говоримо щось, що відповідає дійсності, навіть якщо це дуже страшне припущення, ви відчуєте мороз по шкірі, або холодок по спині, мурашки. Це і знак того, що поруч із вами тонкий світ, який готовий з вами взаємодіяти.

6. Ви ловите себе на тому, що знаки самі впадають вам у вічі

Чи траплялося вам думати про щось, і випадково отримувати відповідь, у вигляді пісні або фрази, що зазвучала, у салоні зустрічного автомобіля. Збіги знаків, що посилаються потойбічним світом, лише переконують, що ви на правильному шляху. Уважніше ставтеся до своїх відчуттів, прислухайтеся до світу навколо вас, налаштовуйтесь на взаємодію, і достукатися до вас стане набагато простіше.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...