Нині жодна оселя не обходиться без губки для миття посуду. Всі вони мають яскраві кольори. І виявляється, це щось означає. Тому Патріоти України розкриють вам секрети про колір губки.
Значна частина людей впевнена, що це маркетинговий хід. Та це не так. Виявляється, колір може розповісти про характеристику губки. Тому потрібно звертати увагу саме на те, якого кольору абразивна частина губки, яку ми використовуємо для того, щоб очистити посуд від забруднень.
Абразивну частину губки виготовляють з так званого матеріалу скотч–брайт. Його роблять з грубих волокон. Цей самий скотч-брайт приклеюють поролоном.
Такі губки дуже жорсткі та можуть залишити подряпини, але легко відчистять найскладніші забруднення. Якщо ви не хочете зіпсувати посуд, то краще використовувати губку іншого кольору.
Найкращий вибір губки з червоною стороною. Вони середньої жорсткості та практично ніколи не залишають подряпини.
Найбільш "щадні" губки. Такими губками добре мити скло. Жовта сторона ніжно впорається із забрудненнями та не створить подряпин на посуді.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...