Не просто модна штучка на зап'ясті: 5 унікальних функцій смарт-годинника, про котрі варто знати потенційним власникам

Розумний годинник — популярний гаджет, який використовують усі, від спортсменів до бізнесменів. Усі знають, що смарт-годинник передає повідомлення, дзвінки та відстежує денну активність, проте у цього девайса є ще декілька цікавих і корисних функцій.

Додаткові функції розумних годинників


Набір функцій залежить від моделі пристрою, та в більшості сучасних smart watch можна знайти такі функції:

  • NFC;
  • голосові повідомлення;
  • пошук пристрою;
  • керування розумною технікою;
  • GPS.

Функція NFC дозволяє безконтактно оплачувати покупки. При цьому нема потреби діставати та розблоковувати смартфон. На екрані годинника відображаються повідомлення з різних месенджерів. Налаштувати сповіщення можна за допомогою смартфону: відмітити необхідні додатки.

Моделі гаджетів із диктофоном дозволяють відповідати на ці меседжі за допомогою голосових повідомлень. Завдяки цьому ви можете відповісти на важливі повідомлення за будь-яких обставин. Щоб записати голосове повідомлення, необов'язково навіть мати вільні руки, і для багатьох це справжня знахідка.

Розумний годинник має з'єднання з телефоном і може сигналізувати, якщо пристрої надто далеко одне від одного. Тому загубити годинник буде досить складно. За допомогою смарт-годинника також можна керувати розумною технікою, яка є в вашому домі.

Навіщо GPS у смарт-годиннику?

За допомогою GPS можна будувати маршрути, використовуючи карти. Також ця функція корисна для тих, хто займається бігом. GPS дозволяє відстежити маршрут тренування та дізнатися, яку відстань ви подолали.


А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...