Не просто рецепт, а паличка-виручалочка! Смачні рулетики з лаваша і яблук нашвидкуруч

Швидка і проста страва з лаваша і яблук - це просто паличка-виручалочка, завдяки якій ваші гості точно не залишаться без солодкого десерту, передають Патріоти України.

До речі, начинку ви можете робити найрізноманітнішу: відмінно підходить для рулетиків і сир, і мак, і сухофрукти тощо.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • лаваш, 1 шт;
  • яблука, 3-4 шт;
  • цукор, 3 ст. л;
  • лимонний сік, 2 ст. л;
  • масло вершкове, 20 г;
  • масло рослинне.

Процес приготування

1. Яблука чистимо від шкірки і тремо на великій тертці.

2. Викладаємо на сковороду, поливаємо соком лимона і тушкуємо кілька хвилин.

3. Насипаємо цукор за смаком — можна ложку або більше. Перемішуємо і додаємо вершкове масло, перемішуємо і обсмажуємо без кришки 2 хвилини.

4. На лаваш викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо по всьому листу і звертаємо рулет.

5. Ріжемо гострим ножем на рулетики і обсмажуємо з на рослинній олії з обох сторін.

6. Викладаємо рулетики на паперові рушники, щоб позбавити їх від залишків олії і викладаємо на тарілку.

За бажанням можна посипати рулетики звичайною цукровою пудрою або змішати її з корицею.

Джерело: Ukr.Media

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...