Швидка і проста страва з лаваша і яблук - це просто паличка-виручалочка, завдяки якій ваші гості точно не залишаться без солодкого десерту, передають Патріоти України.
До речі, начинку ви можете робити найрізноманітнішу: відмінно підходить для рулетиків і сир, і мак, і сухофрукти тощо.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Процес приготування
1. Яблука чистимо від шкірки і тремо на великій тертці.
2. Викладаємо на сковороду, поливаємо соком лимона і тушкуємо кілька хвилин.
3. Насипаємо цукор за смаком — можна ложку або більше. Перемішуємо і додаємо вершкове масло, перемішуємо і обсмажуємо без кришки 2 хвилини.
4. На лаваш викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо по всьому листу і звертаємо рулет.
5. Ріжемо гострим ножем на рулетики і обсмажуємо з на рослинній олії з обох сторін.
6. Викладаємо рулетики на паперові рушники, щоб позбавити їх від залишків олії і викладаємо на тарілку.
За бажанням можна посипати рулетики звичайною цукровою пудрою або змішати її з корицею.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...