Не просто рецепт, знахідка! Як приготувати курячу печінку м'якою і апетитною - додамо всього один інгредієнт

Така печінка виходить дуже ніжною, соковитою і зовсім без гіркоти. Готується - легко і швидко. І щоб домогтися м'якості та неймовірної апетитності печінки, додамо всього один інгредієнт, передають Патріоти України.

Таким чином можна смажити практично будь — яку печінку — яловичу, свинячу, баранячу. Шматочки виходять дуже ніжними, м'якими та соковитими. Буквально таять у роті! А секретний інгредієнт прибере гіркоту і жорсткість. Смачно, ситно, красиво і дуже апетитно.

Інгредієнти

  • Печінка куряча — 500 грамів
  • Крохмаль — 1 ст. ложка
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Сіль, чорний перець — на свій смак
  • Рослинна олія — 20 мл.

Приготування

1. Печінку чистимо і нарізаємо середніми шматочками.

2. Яйце збиваємо з крохмалем (ось він наш секретний інгредієнт) і гарненько умочуємо в цій суміші печінку. Залишаємо приблизно на годину.

3. Обсмажуємо печінку в рослинній олії на розпеченій сковороді по 2 хвилинки з кожного боку.

4. В окремій сковороді прожарити до прозорості нарізану півкільцями цибулю. Потім відправляємо цибулю до печінки та тушкуємо ще 10 хвилин. Подаємо печінку з улюбленим гарніром! Смачного!

А ви це знали? Як і навіщо досвідчені дачники використовують восени на ділянці мідний купорос

вівторок, 4 листопад 2025, 8:43

Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...

Якого кота ви оберете? Тест розкриє ваш настрій і емоції

вівторок, 4 листопад 2025, 8:15

Коти можуть спати у найдивніших позах, і кожна з них багато говорить про їхній стан. Психологічний тест пропонує поглянути на зображення котів у різних позах та обрати того, чия позиція найбільше резонує з вами. Це дає уявлення про ваш поточний настрій...