Не просто рецепт, знахідка! Як приготувати курячу печінку м'якою і апетитною - додамо всього один інгредієнт

Така печінка виходить дуже ніжною, соковитою і зовсім без гіркоти. Готується - легко і швидко. І щоб домогтися м'якості та неймовірної апетитності печінки, додамо всього один інгредієнт, передають Патріоти України.

Таким чином можна смажити практично будь — яку печінку — яловичу, свинячу, баранячу. Шматочки виходять дуже ніжними, м'якими та соковитими. Буквально таять у роті! А секретний інгредієнт прибере гіркоту і жорсткість. Смачно, ситно, красиво і дуже апетитно.

Інгредієнти

  • Печінка куряча — 500 грамів
  • Крохмаль — 1 ст. ложка
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля — 2 шт.
  • Сіль, чорний перець — на свій смак
  • Рослинна олія — 20 мл.

Приготування

1. Печінку чистимо і нарізаємо середніми шматочками.

2. Яйце збиваємо з крохмалем (ось він наш секретний інгредієнт) і гарненько умочуємо в цій суміші печінку. Залишаємо приблизно на годину.

3. Обсмажуємо печінку в рослинній олії на розпеченій сковороді по 2 хвилинки з кожного боку.

4. В окремій сковороді прожарити до прозорості нарізану півкільцями цибулю. Потім відправляємо цибулю до печінки та тушкуємо ще 10 хвилин. Подаємо печінку з улюбленим гарніром! Смачного!

Оберіть курку - і ми розкажемо всю правду про ваш внутрішній світ

субота, 2 серпень 2025, 23:10

Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...

Все просто! Як прибрати неприємний запах з килимів та диванів

субота, 2 серпень 2025, 18:35

Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...