Така печінка виходить дуже ніжною, соковитою і зовсім без гіркоти. Готується - легко і швидко. І щоб домогтися м'якості та неймовірної апетитності печінки, додамо всього один інгредієнт, передають Патріоти України.
Таким чином можна смажити практично будь — яку печінку — яловичу, свинячу, баранячу. Шматочки виходять дуже ніжними, м'якими та соковитими. Буквально таять у роті! А секретний інгредієнт прибере гіркоту і жорсткість. Смачно, ситно, красиво і дуже апетитно.
Інгредієнти
Приготування
1. Печінку чистимо і нарізаємо середніми шматочками.
2. Яйце збиваємо з крохмалем (ось він наш секретний інгредієнт) і гарненько умочуємо в цій суміші печінку. Залишаємо приблизно на годину.
3. Обсмажуємо печінку в рослинній олії на розпеченій сковороді по 2 хвилинки з кожного боку.
4. В окремій сковороді прожарити до прозорості нарізану півкільцями цибулю. Потім відправляємо цибулю до печінки та тушкуємо ще 10 хвилин. Подаємо печінку з улюбленим гарніром! Смачного!
З невеликими набряками ніг стикався, напевно, кожен – після важкого дня зʼявляються сліди від шкарпеток або взуття стає тісним, передають Патріоти України. Набряки можуть бути наслідком тривалого сидіння чи стояння або ж симптомом небезпечного захворюв...
Лимони — це екзотичні фрукти, які мають різноманітне застосування в кулінарних рецептах. Мало хто знає, що вони також діють як природний засіб для чищення. Завдяки простому «лимонному рецепту» ви легко і швидко очистите забруднену духовку, пише сайт Be...