Не просто так: Вчені назвали "найнебезпечніший" вік для шлюбу - ризик розлучення зростає

Пари, які одружуються у віці 23 років, часто розлучаються, і причина майже в усіх одна. Про це йдеться у дослідженні Шелбі Б. Скотт, опублікованому в журналі "Психологія пар та сімейна психологія", зазначають Патріоти України.

Як інформує Bestlifeonline, дослідження показало, що те, коли ви одружуєтесь, дійсно може визначати ваш ризик розлучення. Для деяких пар прихильність один до одного в певному віці зрештою призвела до краху їхніх шлюбів. За даними опитування, 45% розлучених людей назвали надто ранній шлюб причиною свого розриву.

Дані були зібрані у 52 осіб, які брали участь у Програмі профілактики та покращення відносин, яка допомогла парам покращити свої комунікативні навички.Всі учасники дослідження розлучилися в період від одного до 14 років після участі, і кожен провів телефонне інтерв'ю, в якому пояснив, що було вирішальним для розірвання шлюбу.

Респондентам на момент одруження в середньому було 23 роки, і вони стверджували, що дуже мало знали свого партнера і що потім, після певного періоду спільного життя, вони зрозуміли, що з цим рішенням їм треба було почекати.

У 23,7% пар обидва партнери заявили, що надто молодий шлюб сприяв їхньому розриву. Деякі вважали, що, якби вони зустрічалися зі своїми близькими довше, вони б краще розуміли стосунки і могли "прийняти раціональніше рішення щодо того, з ким одружуватися".

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...