Не пригорить і не розвариться! Ця хитрість допоможе ідеально посмажити рибу

Цей процес може здатися складним завданням, адже риба часто прилипає до сковороди. Втім, дотримуючись кількох простих правил, ви зможете приготувати ідеально смажену рибу з апетитною скоринкою. Разом з Pixelinform розповідаємо про них, передають Патріоти України.

Правильне розморожування

Не намагайтесь пришвидшити розморожування риби в мікрохвильовці або гарячій воді. Залиште рибу розморожуватися при кімнатній температурі або в холодильнику. Це допоможе їй зберегти форму і не розвалюватися під час смаження.

Панірування

Це ваш найкращий друг у боротьбі з прилипанням. Ви можете використовувати борошно, манку, панірувальні сухарі, сир чи будь-яке інше панірування. Перед тим, як панірувати рибу, ретельно промокніть шматочки паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу.

Правильна температура та кришки

Розігрійте сковороду на середньому вогні перед додаванням олії. Переконайтеся, що олія достатньо гаряча, перш ніж викладати рибу. Також запобігти прилипанню допоможе дрібка солі, яку слід кинути в олію. Не варто використовувати кришку під час смаження риби.

Як смажити рибу

Не перевертайте часто — дайте рибі добре просмажитися з одного боку, перш ніж перевертати. Використовуйте лопатку та залишайте достатньо місця між шматочками риби на сковороді.

Творить дива! Чим підживити троянди, щоб вони рясно зацвіли навесні

понеділок, 24 лютий 2025, 19:56

Весна не за горами, тож зараз ідеальний час для садівників почати готувати добрива, які вони використовуватимуть, якщо хочуть, щоб їхні троянди красиво цвіли цього року, передають Патріоти України. Удобрювати троянди слід у березні, коли почнуть з’явля...

Дослідження здивують! Які люди - гладкі чи худорляві - живуть довше

понеділок, 24 лютий 2025, 19:52

Згідно з даними Японського товариства з вивчення ожиріння, найменша ймовірність розвитку будь-яких хвороб у людини з індексом маси тіла 22. Нагадуємо, що індекс маси тіла розраховується як співвідношення ваги й зросту за формулою: вага (кг) поділена на...