Цей процес може здатися складним завданням, адже риба часто прилипає до сковороди. Втім, дотримуючись кількох простих правил, ви зможете приготувати ідеально смажену рибу з апетитною скоринкою. Разом з Pixelinform розповідаємо про них, передають Патріоти України.
Не намагайтесь пришвидшити розморожування риби в мікрохвильовці або гарячій воді. Залиште рибу розморожуватися при кімнатній температурі або в холодильнику. Це допоможе їй зберегти форму і не розвалюватися під час смаження.
Це ваш найкращий друг у боротьбі з прилипанням. Ви можете використовувати борошно, манку, панірувальні сухарі, сир чи будь-яке інше панірування. Перед тим, як панірувати рибу, ретельно промокніть шматочки паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу.
Розігрійте сковороду на середньому вогні перед додаванням олії. Переконайтеся, що олія достатньо гаряча, перш ніж викладати рибу. Також запобігти прилипанню допоможе дрібка солі, яку слід кинути в олію. Не варто використовувати кришку під час смаження риби.
Не перевертайте часто — дайте рибі добре просмажитися з одного боку, перш ніж перевертати. Використовуйте лопатку та залишайте достатньо місця між шматочками риби на сковороді.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...