Не приховати! Форма носа розповість про вас дуже багато - просто перевірте

Твій ніс здатний багато розповісти про твій характер, згідно з дослідженнями ізраїльського вченого Авраама Таміра з університету Бен-Гуріона. Результати його наукових робіт були опубліковані в Журналі черепно-лицевої хірургії, передають Патріоти України.

Форм носа безліч, але ось вісім основних:

1. Нубійсткий ніс

Нубійський ніс відрізняється своєю довжиною. Спинка такого носа майже пряма, а кінчик спрямований вниз. Власники такої форми часто виявляються цікавими і дуже оптимістичними. «Нубійці» дуже стараються допомогти іншим, створити для оточуючих ідеальні умови. Люди з нубійським носом багатьом симпатичні, на будь-які проблеми вони завжди знайдуть рішення.

2. Грецький ніс

Назва ця з'явилася в результаті спостереження за грецькими античними скульптурами. Грецький ніс дуже вузький, довгий і прямий. «Греки» не завжди люблять перебувати в центрі уваги. Вони дуже практичні і вірні своїм близьким. Таким людям дуже складно говорити про свої почуття, з-за чого вони і здаються досить замкнутими.

3. Гачковий ніс

Багато порівнюють таку форму носа з пташиним дзьобом. Спинка його зігнута, а кінчик спрямований вниз. Такі люди дуже креативні, дуже самовіддані. Вони пристрасно готові захищати свої принципи, ризикуючи всім заради досягнення власних цілей.

4. Ніс аркою

Такий ніс дуже схожий на гачковий, але кінчик його ще більш загострений. Люди з таким носом — блискучі організатори. Вони завжди чесні і відповідальні у своїй роботі, завжди досягають необхідних цілей.

5. «Кнопочка»

Ніс цей дуже маленький і витончений. Форма є найпоширенішою. Володарі такого носа дуже спонтанні у своїх рішеннях, чим часом не догоджають оточуючим. Ці люди мають дуже сильним характером, відразу переходять від розмов до справи. Майже завжди вони отримують те, що хочуть.

6. Прямий ніс

Такий ніс дуже поширений в Азії. Форма його майже ідеально пряма, трохи плоска. Кінчик заокруглений, а ніздрі досить широкі. У таких людей дуже сильний характер. Вони дуже пристрасні і темпераментні. Гнів людей з прямим носом викликати дуже легко.

7. Увігнутий ніс

У такого носа на спинці є невеликий горбок. Форма ця не дуже сильно поширена, відрізнити її від інших досить складно. Люди з таким носом відрізняються щедрістю, бажанням вирішити проблеми інших. Власники такої форми дуже чутливі, їх легко образити.

8. Кривий ніс

Назва не з найприємніших. Однак характер таких людей дуже часто виявляється м'яким і люблячим. Спинка такого носа вигнута, а кінчик заокруглений. «Кривоноси» дуже сконцентровані на те, що вони роблять. Вони — відмінні слухачі, кращі друзі і партнери.

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...