Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України.

Але, купувати їх у великій кількості неможливо, адже вже за декілька днів вони можуть почорніти та зіпсуватись. Де найкраще зберігати банани, щоб вони залишались свіжими та не чорніли впродовж двох тижнів, Express розповіла шеф-кухарка і засновниця Impressions At Home Рейчел Шервуд.Банани виробляють найбільшу кількість газу етилену серед всіх фруктів.

Саме тому вони псуються першими. Їх ніколи не можна зберігати разом з іншими чутливими до етилену фруктами, такими як яблука, авокадо, дині, персики та сливи. За словами Рейчел, банани найкраще зберігати у холодильнику, оскільки це сповільнює вироблення газу етилену.Існує думка, що зберігання бананів у холоді провокує швидке почорніння шкірки. І це дійсно так. Але, лише в холодильнику під почорнілою шкіркою фрукт залишатиметься свіжим. Якщо ж зберігати банани та кухонному столі, вони почорніють дещо пізніше, проте, разом із цим, сам фрукт також буде зіпсовано. Експертка каже, що не варто звертати увагу на шкірку банана, що змінила колір, якщо фрукт зберігається у холодильнику.

Ви будете здивовані! Що улюблений жанр фільмів може розповісти про ваш мозок - дослідження

субота, 28 вересень 2024, 22:10

Учені встановили, що вибір жанру фільмів пов'язаний із тим, як мозок обробляє емоції. Про це пише доктор філософії, експерт із сенсорних досліджень у Ньюфаундленді Ейнслі Хоторн у своєму матеріалі для видання Psychology Today із посиланням на нещодавнє...

Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

субота, 28 вересень 2024, 19:00

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України. Але, купувати їх у великій кількості неможливо,...