Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України.
Але, купувати їх у великій кількості неможливо, адже вже за декілька днів вони можуть почорніти та зіпсуватись. Де найкраще зберігати банани, щоб вони залишались свіжими та не чорніли впродовж двох тижнів, Express розповіла шеф-кухарка і засновниця Impressions At Home Рейчел Шервуд.Банани виробляють найбільшу кількість газу етилену серед всіх фруктів.
Саме тому вони псуються першими. Їх ніколи не можна зберігати разом з іншими чутливими до етилену фруктами, такими як яблука, авокадо, дині, персики та сливи. За словами Рейчел, банани найкраще зберігати у холодильнику, оскільки це сповільнює вироблення газу етилену.Існує думка, що зберігання бананів у холоді провокує швидке почорніння шкірки. І це дійсно так. Але, лише в холодильнику під почорнілою шкіркою фрукт залишатиметься свіжим. Якщо ж зберігати банани та кухонному столі, вони почорніють дещо пізніше, проте, разом із цим, сам фрукт також буде зіпсовано. Експертка каже, що не варто звертати увагу на шкірку банана, що змінила колір, якщо фрукт зберігається у холодильнику.
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...